Silo

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

En silo er en type lemur som lokker til seg mennesker med syrlige dufter og fordøyer dem. Det tar opp til en uke å bli helt fordøyd. Siloen er ikke så veldig kjent, men tar likevel livet av flere mennesker her i landet enn det er ulv som dreper sau hvert år. Siloene skjuler seg på gårder og eter høyballer. Hvis du ser en hvit høyballe, så har den fått beskyttelse mot siloer.

Navnet silo stammer fra siloens skremmerop, et dypt, dundrende "LOO! LOO!". Det antas at siloen prøver å skremme dem som klatrer på, rundt og inni dem sånn at de mister grepet og havner i den langsomt etsende silosyren. Gjennom årene er det noen få, heldige som har overlevd, og de kan bekrefte at skremmeropet finnes. Også vert tent på av noen drittunger. Femti prosent av alle som overlever en slik traumatisk opplevelse begynner å hallusinere, man kan blant annet se en haug med rosa elefanter. En unge som datt i siloen da han var liten var Dumbo, i løpet av hans liv trodde han både at han kunne fly og at mus hadde klær.

Det fins også en gruppe som heter silo & saft som er veldig fasinert av silo. De spiser silo til middag hver dag og trivs med det.

Siloen er dessuten et svært intelligent primat, og kan noen ganger være til nytte på gården. Den holder grevling unna hønsene ved å gnage på grevlingføttene deres. Men i triste tilfeller snubler siloene i hus, som er grunnen til at folk driver med silofelling. Derfor er de truet av utryddelse. Det er synd.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.