Sigøynere

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

sigøynere (produsert i Kina i 2068,5 år etter den første cheeseburgeren) er et urfolk som er kjent for deres spesielle utseenede og dansestil. Du finner Sigøynere i hele verden ( untatt vatikanstaten). De bor som oftest i campingvogner produsert av Yamaha. Sigøynere familiene henger tett sammen og det er i gjennomsnitt 12,69% barn i hver familie.

Hvordan oppdage Sigøynere

Sigøynere er lette å oppdage. De åpenbare tegnene er den billige klesstilen og hasselnøtt preget ansiktskrem (Nutella). Den typiske sigøynerstilen er singlet fra H&M, Skjørt fra barneavdelingen på Cubus(viser ofte mer enn nødvendig). Noen liker da dette, men det er oftest deres egen type. Personlig fortrekker jeg katter(amen).

Sigøyner tradisjonen

Sigøynerne har flere merkelige tradisjoner. Bl.a for å bli fullverdig sigøyner må man få silikonpupper når man er 12 år(både menn, kvinner og katter). For mange blir dette for dyrt, så de bruker gjerne plastikkembalasjen fra FirstPrice kjøttdeigen de spiste til taco forrige fredag.

Sigøynerene er kjent av for deres spesielle dansestil. Musikkvalget preges av oppveksten til deres katt. Spillelisten inneholder ofte "Anaconda" av Nicki Minaj, "Jesus elsker alle barna" av selveste Jesus og "Badekaret til Pelle" av Fattern

De første sigøynere

Sigøynerene har levd så lenge vi kan huske. De første kjente er Jenny Skavlan, Nelson Mandela og Svampebob. Sigøyner samfunnet er ledet av en president. Tidligere presidenter er: Truls Svendsen, Jan Thomas og Carola. Flere av disse har valgt å skjule sin sigøynerbakrunn, men har nå nylig kommet ut av fryseren. Dagens president er den kjente "Big Mouth" Dama fra det fillipinske talentshowet "Lets Hest!", også kalt "Can you Raut"

Dagens mattenøtt

Hasselnøtt (fordi nutella har hasselnøtter)