Sepoteisme

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Dette er et hellig ikon

Sepoteisme er en religion opprettet under den tredje time på en snøete vår dag. Alle kan bli med i denne religionen. Den er åpen for alle, både unge og gamle.

Tro[rediger]

Alle sepoteister tror at gud er menneske. Hvis man synder blir du gjenfødt som en ond heks. Det er lov med tvangsekteskap, men det er kvinnene som bestemmer. Hvis to går etter samme mann deler man mannen i to eller spør o du store Evelina.

Guden Evelina[rediger]

Guden Evelina er en rettferdig, intelligent og enestående menneske. Hun ble født en stormfull desemberdag. 2. desember er derfor en av deres helligdager. Det er tre profeter, og en gud. De tre profetene heter Clarus, Learus og Lillanus. Hvis du rettet deg til denne religionen innen mars så blir du en disippel, ingen disipler sine navn er kjent uten om den førte som het Danarus. Guden er en kvinne, og det er kvinner som er de som blir tilbedt.

Hellige dager og skrifter[rediger]

Det er 4 helligdager i uken. Det er tirsdag til fredag, fordi religionen startet på en tirsdag, men det tok likevel fire dager og få den i gang og spre den til hele verden. Men man drar likevel på skole og jobb, fordi man er flinke tilhengere. De hellige skriftene heter lamolerstime. De er under konstruksjon. Sepoteistenes store helligdag er 3. mars. Man blir døpt ved at du får antibac i håndflaten og gnir tre ganger mot venstre og fire ganger mot høyre.


Lover[rediger]

  • Det er ulovlig å bruke kristne begreper.
  • Sier du noe som ikke er greit blir du sent til Satan og blir sendt opp til jorda gjenfødt som Evelina sin store erkefiende.
  • Det er lov å banne.
  • Det er lov å ikke gjøre lekser hvis man ikke vil.
  • Du må ville bli en tannlege
  • De hellige sangen er, Summer Bummer av Lana Del Rey, ASAP Rockey og playboy Carti, og O bozhe.

Kjente sepoteister[rediger]