Señorita Ottesen Zahl

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Hevdes å være en underground-låtskriver, født i Bergen i 1984. Kjent under navnene Victoria og/eller Constanse. Hevdes også å være datter av Jan Ove Ottesen og Geir Zahl, musikere i det verdensberømte kaizers orkester.

Det ryktes at hun lider av scenebetennelse forårsaket av heller ubehagelige opplevelser som orgelcaddie under før-Kaizersbandet gnoms opptredener, og at hun av den grunn har holdt seg unna offentligheten.

Noen kaizersfanatikere hevder at det er hun som har vært mest i mediene de siste 3 årene i forbindelse norske låtskrivere. Altså kan man trygt si at hun er en kjekk og talentfull jente. Just som sin moder.

Ulike alias[rediger]

Marion Ravn, makkeren, er en av de få som kjenner Marit Larsen egentlige identitet. Av frykt for å selv få sitt navn utnyttet, flyktet hun til en musikertilværelse i utlandet.

Marit Larsen ble ved et uhell stengt inne i en pyramide i Egypt under en turné i 2004, men heldigvis fant hun vegen ut igjen. Dette synger Nikolaisen om i Egypt song. Siden de egentlig er samme person, er det ikke så rart.

Nyeste skudd til stammen. Av trivia som er verdt å nevne, kan man nevne at hun innehar både en pianospillestil og en røst som til tiders er helt like Elvira Nikolaisens pianospillestil og røst.


Se også[rediger]