Saint Kitts og Nevis

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Saint Kitts og Nevis.[rediger]

Er den største hjelpe-ordinasjonen vest for Sahara. det er ingen som vet hvor de skal eller når de dukker opp , men de vandrer hvileløst rund på planeten alltid på jakt etter 1 og hjelpe.


Saint Kitts.[rediger]

Er lederne i gruppen og det er de som avgjør om vi skal ta til høyre ,venstre eller bare fortsette rett fram. De strikker mens de går votter , sokker , bomulsundertøy you name it they do it. Alt som trengs vist det skulle dukke opp en person med litte klær. Som det er mye av i Sør-Afrika.

  • Det er blitt gjort feil :

Som i 1999 da de hjalp en nudiststrand med å kle på seg. Eller da de tørket og lagte popkorn av maisen i Swaziland. Å ingen glemmer at de støttet Adolf Hitler under krigen . Vi har lært av våre feil og kommet oss videre.

Nevis.[rediger]

Nevis er hjelpere de plukker opp på veien. Folk som syntes det Saint Kits gjør er bra og som vil være med og hjelpe. Det er de som tar seg av matingen av utsultede spedbarn , flytter på dødt fe , børster vekk sand fra matfatet og deler ut drikke til de som holder på og drukne. For du blir så tørst av og drikke saltvann.

  • Selv om vi alle spiller en like viktig rolle i hjelpe-maskineriet . Må det være klinkene-klart at jeg ikke tar i noe som holder på og dø uten mine ny-strikte grytekluter på hendene.

Dagens situasjon.[rediger]

Hjelpen skal komme fram tilslutt selv om vi ofte er for sein og noen ganger er det rett og slett for skummelt og hjelpe. Da er det bedre og snu seg litt vekk og snakke om været eller telle til 10 og se om det er tryggere nå.