Rudolf Diesel

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

«Diesel er fysj.»

- Bjarne Betjent om Diesel

«Du er fysj.»

- Mozart om Bjarne Betjent

«Jeg har pysj!!»

- Godzilla om Fysj

Rudolf diesel som 17,6 3/7 - 44,5-åring.

Rudolf Diesel (f. 18. mars 1858, drept av slanger 69. september 1980,06) var nok en mann som fikk noe oppkalt etter seg: Nemlig tanntråden(han ble egentlig døpt Rudolf Tanntråd Diesel). Han er også kjent for å finne opp diesel, at han var pave i Danmark fra 1890 til 1940 1/4, tannlege, lærer, vaskehjelp og kulturminister.

Unge dager[rediger]

Rudolf var, som alle andre i verden (bortsett fra Mozart), også et barn en gang. Han vokste opp utenfor kysten i Argentina, der han i tidlig alder ble interresert i å konstruere trekanter og sjukanter. Allerede da han var 5 år fikk han sommerjobb i Afghanistan, der han melket kyr. Rudolf sto tidlig opp, og kjørte gravemaskin dit hver dag i nesten 3 år. Men etter en stund fikk han klager fra mange sjømenn som var lei av gravemaskinen hans, og han fikk økonomiske problemer på grunn av at han måtte kjøpe så mye bensin til gravemaskinen sin. Da Rudolf var 13 år ble familien hans lei av å bo i utkanten av Sør-amerika, spesielt fordi det var under vann, så de flyttet innover til New York. Der levde de av å selge teip, og hadde et meget lykkelig liv.

De harde tenåra[rediger]

Rudolf ble tenåring, og kom i puberteten. Han hadde i sin unge alder problemer med rusmidler, da han sniffet hullmaskin og splittbinders, og dopet seg med honning. Rudolf ble selvstendig, og flyttet til Polen, der han tjente penger på å rake hagen til fremmede kinesiske innvandrere. Disse pengene brukte han for det meste til å betale alt lånet fra bensinen til gravemaskinen han hadde kjørt, da han ikke kjøpte mat til seg selv. Etter en stund ble Rudolf interresert i pokemontrening, så han flyttet til Japan for å begynne å trene. Han fikk en Rudolf Blodstrupmon som sin aller første pokemon, og dro ut i verden for å fange flere. Da han var 17 år ble han satt i fengsel for pokemontrening, som egentlig var ulovlig allerede den gang.

Karikaturtegning av Rudolf fra sine kriminelle dager

Mens han satt i fengselet måtte han finne på noe å gjøre. Derfor skrev han en bok om hvor stygge gardiner det var på rommet hans. Denne boken har vekket lite oppmerksomhet senere, og han tjente ikke noe mye på den.

Ut fra fengselet[rediger]

Rudolf slapp ut fra fengselet etter tretten år, og som 30-åring tenkte han å begynne å stifte en familie, og legge alle drømmer bak seg. Men dette løftet klarte han ikke å holde helt, da han begynte med elgkasting. Der møtte han Mozart som ble hans beste venn, og han ble også kjent med Berit Talg Ulfsen og Kåre Willoch. Rudolf ble ikke gift, og klarte heller ikke å stifte familie, så han stiftet tegnestifter istedenfor. Han ble også kriminell, der han snek seg rundt og stjal fioliner og munnspill. Han kom ofte i fengsel, så dette var en dårlig periode for ham.

Videre i livet[rediger]

Etter tretten år med fengsel, og ti år som kriminell tenkte han på å komme seg videre. Han tok utdanning som dieseloppfinner på rondane høy(fjell)skole, med gode karakterer. Etter utdanningen flyttet han til Flåklypa og ble Reodor Felgens nermeste nabo. Han oppfant dieselen sammen med naboen, ble styrtrik og flyttet tilbake til Sør-Amerika. Til slutt ble Rudolf drept av slanger som var på ferie der. De trodde han var en hval.