Rudolf Blodstrupmoen

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

«Må ikke forveksles med Rudolf Blodstrupmon, det er pokemonen min.»

- Rudolf Diesel om Rudolf Blodstrupmoen

Rudolf Blodstrupmoen fra sine unge dager i Paris

«Dette angår ikke deg.»

- Kåre Willoch om Rudolf Blodstrupmoen

«Jeg så deg fra tribunen på Flåklypa Grand Prix.»

- Det samiske trollet Stallo om Rudolf Blodstrupmoen

Rudolf Blodstrupmoen (f. 1948,3, død 1961) er en verdenskjent dykker, som har dykket etter banjoer i alle de syv hav, de tre innsjøer og de to badekar. Rudolf har også fått Nobels Fredspris fem ganger etter å ha beskyttet griser fra steinras i de Italienske alpene.

Bakgrunn[rediger]

Rudolf fikk en ganske normal oppvekst i Jerusalem, med utdanning på vanlig skole. Desverre ble han tvunget til å snakke nynorsk av læreren Skule, og dette førte til at han etter hvert begynte å gå på Skule. Bokstavelig talt. Skule knakk til slutt nakken og døde, så Rudolf ble ferdig med skolen da han var sju og et halvt år.

Som åtteåring flyttet Rudolf alene til Mexico City, der han overlevde av å selge granbar til tyske spilldesignere. Rudolf bodde hos Marmor og de åtte ungene, men følte seg altfor voksen da barna hele tiden skulle hogge ut statuer av marmoren sin. Han stjal med seg et par kilo marmor for å spise og rømte til paris. Under oppholdet var han nesten alltid på rømmen fra politiet for seksuell trakasering av mammuter og konvertering av lyktestolper.

Dette oppholdet varte i omtrent ti år, men som attenåring var Rudolf fortsatt kriminell. Han gikk for det meste rundt i slummen og stjal solbærsaft, kontaktlinser og minnebrikker. Som 20-åring vendte han tilbake til Jerusalem, for så å finne ut at hele familien var drept av Mozart. Han kom seg over denne sorgen, og begynte å selge badestamper og fjernkontroller til svenske innvandrere.

Et bedre liv[rediger]

Rudolf ble etterhvert lei av å bare reise rundt i verden og selge alt mulig, så han satset på en bedre utdanning, og flyttet til København for å bli vaktmester på København vaktmesterhøyskole. Der møtte han mange andre folk, som Elvis Presley og Ivar Aasen. Rudolf ble raskt den mest populære på hele skolen, og satt sjelden uten en 50 år gammel vaskedame på hver side av skulderen. Han ble vaktmester på Jerusalem barneskole og trivdes med det.

Men...[rediger]

Ikke alt varer evig. Skule gikk igjen som spøkelse på skolen, og Rudolf ble til slutt helt gal og døde av rabies, bare 23 år gammel. Den 5. desember 1961 holdtes det en minnestund for den kjente dykkeren, selgeren og vaktmesteren som gikk fra dem. Det møtte opp hele seks stykker til dette, og senere ble det fest i kjellern til´n Krølle.

Large sauce kjottkake.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger mer saus. Det trengs alltid mer saus.