Ronald Reagan

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Ronald "McDonald" Reagan
Ronald.gif
President nummer 40
Periode(r) Da det vokste ull på taket.
Parti Ullepartiet
Visepresident Ronald McDonald
Forgjenger Top Jimmy
Etterfølger Bush, men ikke den bushen du kjenner!


Persondata

Født 12. Mars 1911, i en låve i Granskauen
Død Snart.
Yrke(r) Politiker, Skuespiller, Isbilsjåfør, kartograf
Ektefelle(r) Evt. Brnjyb...


«Ich bin ein Hamburger!»

- Reagan forsøker å skape begeistring under en tale til Hamburgs innbyggere

«Dette var Alzheimer på grensen. Neste jul skal jeg ha allsang på grensen.»

- Pave Johannes Paul II om Alsang På Grensen

Ronald Reagan var en amerikansk skuespiller og president. Han er kjent fra filmer som: "I'm the President of the United States", "I'm the President of the United States 2" og ikke minst klassikeren "I'm the President of the United States 3". Han hadde også den mannlige hovedrollen i "I wanna be the President of The United states". Han var også kartograf i en periode, men ble raskt sparket grunnet dårlig kartkunnskaper. Som president er Reagan mest kjent for å ha forbudt hamsterrøyking i statene.

Oppvekst[rediger]

Ronald Reagan ble født i Granskauen en gang på starten av det 20. Århundre. Han ble oppdratt som kugjeter hjemme helt til han ble sendt til militærskoleKorsika. Der møtte han blant annet Napoleon, og de ble raskt venner. Noen år senere ble Napoleon gal, og Reagan ville ikke lenger være hans venn. Reagan dro til USA da han ble 18 år gammel.

Årene som skuespiller[rediger]

I USA ble han raskt oppdaget som et talent innen skuespill. Mange av filmene han var med i ble sendt på Adult Channel. Etter hvert ble han med i mer seriøse filmer, som ble sendt på mer voksne kanaler. Etter hvert ble han med i filmer sendt på kino. Han etablerte seg som en fremragende skuespiller i USA, og ble populær blant pensjonister, pedofile og EMO'er. Under 2. Verdenskrig var han med i mange propagandafilmer. Selv var han for feig til å delta i kampene.

Årene som kartograf[rediger]

På 60-tallet gikk Reagan inn i en karriere som kartograf (dvs. lage kart). Han fikk laget ett kart i denne delen av sitt liv, nemlig et verdenskart som skulle opptre mer nøyaktig enn tradisjonelle verdenskart. Dette kartet ble raskt forkastet etter to dagers utstilling i rådhuset i Lillesand. Grunnen var at kartet ikke oppfylte sitt formål. Reagan ble sparket som kartograf i 1966.

Kartet Ronald Reagan lagde.

Årene som arbeidsløs[rediger]

Helt fram til 1971 var Reagan arbeidsløs. En dag det året ble han plukket opp av den kjente politikeren Ronald McDonald, sovende på ett stort flak med bobleplast. McDonald hjalp Reagan å komme seg opp fra det lite velstående livet han levde.

Årene som politiker[rediger]

McDonalds hjelp gjorde Reagan til en velstående politiker. I 1979 stilte han som presidentkandidat for ullepartiet. Han vant valget overlegent over Michael Jackson. Han valgte Ronald McDonald som visepresident. I 1983 ble det satt ut rykter om at Reagan hadde giftet seg med Brnjyb. Reagan benektet dette på det sterkeste. I 1985 tok Reagan initiativ mot den stadig økende gruppen av hamsterrøykere i USA, og la ut fullt forbud mot alle typer hamsterrøyking, inkludert sniffing av hamster. Forbudet ble kalt "Hamstersmoke Offensive Act". I 1988 ble Reagan skutt og drept av den kjente presidentmorderen Lee Paddy Oswald.

Ettermæle[rediger]

Ronald Reagan vil alltid være kjent for forbudet mot hamsterrøyking, selv om det fortsatt blir røkt hamster i visse amerikanske delstater. Hans korte karriere som kartograf er også et humoristisk gullkorn fra amerikansk historie.