Romerriket

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Romerike

Romerike (norrønt Raumaríki, «raumarenes rike», av raumr: «larm, dunder») er et land østenfor sol og vestenfor måne, samt nord for Oslo og til venstre for Roma. Romerike ble grunnlagt av Chuck Norris i 1988. Chuck Norris trengte et nytt land for å kunne ta sitt roundhouse-kick uten å velte skyskrapere, og fant ut at denne gresspletten passet ypperlig. Han hadde tidligere hatt et rike lenger sør, rundt byen Roma (som angivelig er et skur på østkysten av månen) pluss at han hadde noen andre landområder rundt den lille innsjøen sin, men etter at han hadde ødelagt dette landet bestemte han seg for å flytte til Norge. Siden dette landet nå hadde blitt ødelagt dro Chuck og de barbariske romerne ut på folkevandring nordover til sivilisasjonen.


Historie[rediger]

Romerriket ble etter hvert en attraksjon for syke personer fra forskjellige begivenheter. Blant annet fantes det en doktor som ble kalt gæren, som ble bygget hovedsakelig for at keiseren kunne ha et sted å rundjule Romerrikets innbyggere, uten at han ble straffet for det (Hvem hadde klart å straffe selveste Chuck the Hunk?) Romerriket utviklet seg til å bli en velferdsstat, der alle pengene gikk til Chuck. Chuck fant til slutt ut at han måtte ha et fancy navn til seg selv, utenom Chuck. Det ble til at han kalte seg Keiser Chuck, også kalt Cæsar Chuck. I flere generasjoner lot han andre idioter slippe til, som for eksempel Commodus. I 1989, etter et helt år med et Romerriket, fant Chuck ut at han skulle lage den teiteste TV-serien som gikk an. Han bestemte seg derfor for å lage serien Hotel Cæsar, med blant andre Mikke Mus og MacGyver i hovedrollene. Chuck Norris laget til slutt noe som han kalte for senatet, som var hans personlige trenere og rådgivere innen kosthold og helse. Han opprettet i tillegg en rekke butikker, som for eksempel:

I tillegg får Romskip til å eksplodere hvis den er på Roma og traff på veggen av en by. Romeriket drev med og oppfinne coop, Spar og joker. Til tros for dette var de fleste veldig dumme og de var udødlie, (påstår lokalbefolkningen), men dette er lite sansynlelig ifølge den over 2000 år gammle julius cecar som lever den dag i dag.

Dyr[rediger]

Roma har masse katt, hund, gris og masse dyr. En dag kom poteten Lars og slapp løs en griffel som spiste opp alt

Fiender[rediger]

Romerriket er i ferd med å bli fiende mot mennene fra Israel.Kriger og katastrofer[rediger]

I år 1990, brøt det ut krig mellom Romerriket og ekornkrigerene fra planeten Jukkis. Etter hele 5 sekunder hadde Chuck Norris roundhouse-kicket hele bølingen av ekorn, og igjen var det fred i Romerriket. En katastrofe inntraff ta Chuck Norris gikk tom for popcorn da han så Brokeback Mountain på TV. Det endte med at han fikk 20 vaskekoner skutt. han gikk også tom for kuer han kunne melke som da gjor att han drepte cæsar med 24 stikk, men Cæsar overlevde. Landet ble forøvrig forsøkt erobret av Våren i 1999. Det var helt mislykket.