Religionsfrihet

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Religionsfrihet er en menneskerett. Den er den nye versjonen av den gamle meningsfriheten som har eksistert helt til idag.

Etymologi[rediger]

Stamme: Religion - gudetro

Suffix: Frihet - fri fra

etym.:lat

Altså frihet fra gudetro / Frihet fra religion

Opphav[rediger]

Religionsfrihet er et fenomen som oppstod så tidlig som i 1984 da man sluttet å halshugge ateister. Man kan iblant se religionsfrihet i små sekter konsentrert rundt om stabsrom på såkalte <<universitet>>. Det er fortsatt lite man vet om religionsfrihet og hvordan den praktiseres, men institusjoner og korporasjoner som feks den Katolske Kirken Inc. har prøvd å straffe slik sekretiv oppførsel ved blandt annet å innføre helvete og homofile nattklubber. Alt man vet om religionsfrihet stammer fra avhoppere som mener at et liv etter livet høres mye bedre ut enn å "rotne i jorden".

Tidlig bruk[rediger]

Platon og Plutark var pioneerer innen religionsfriheten selv om de aldri fikk oppleve den helt selv. De fikk heller ikke oppleve reduksjonen fra flere religioner til en av gangen. Plutark dyrket feks Kemetiske Osiris og Dionysos samtidig, men ønsket hele livet et liv hvor man ikke var avhengig av å lukte brente innvoller for å redde avlingen. Plutark og Platon innførte selve ideen om religionsfrihet i et dokument kjent som 'ANNABIS, et dokument som har påvirket enhver seinere religion, spesielt de Abrahamske religionene.

Moderne bruk[rediger]

I dag er religionsfrihet tabu. Samfunnet straffer dem som nytter seg av tilbudet ved feks lobotomisering og bibelkurs. Spesielt vanlig er kurs som "dåp" og "konfirmasjon" hvor man håper å omprogrammere de hedenske ateistene. Ettersom at den normative rettningen er negativ har brukere av religionsfrihet derfor startet sekter hvor man ofte hører missbruk av ord som energi, kvantefysikk, bevissthet og intelligens.

Bruk av kjendiser[rediger]

Religionsfrihet er ofte brukt av Donald Trump i sine taler om USA. Dette var en måte han vant stemmer på uten bruk av smisking.