Hvordan:Røyke Hamster

Fra Ikkepedia
(Omdirigert fra Røyke hamster)
Hopp til: navigasjon, søk

Hamsterrøyking dukket opp etter den store fyllesyken som fulgte etter den store fyllekula i forbindelse med lanseringen av Windows 95 i Norge ca. 1995. Det stammet fra undergrunnsmiljøet av avdankede vaktmestre som er dverger som er sannsynligvis har drevet med røyking av hamster siden midten av 80-tallet.

Questionmark.gif Hvordan? 
Denne artikkelen er en del av Ikkepedias Hvordan?-serie. Se flere Hvordan-er?

Kjemi[rediger]

Marlboro har prøvd å komme seg inn i markedet med stort hell

Et hamster er laget av ekornmelk tilsatt potetmel som blir eltet og bakt i en belgisk vaffelovn, og brakt til live av et strømstøt direkte fra en generator ombord på Statfjord C. Dette åpner for en rekke spennende muligheter. Noen laboratoriehamstere blir tilsatt ekstra salt før bakeprosessen, og røyker du en av disse rakkerne, kan du bli sittende i timevis og tro at du er et eple (med mindre du er et eple fra før, du vil da tro du er ditt vanlige jeg).

Vanlig hamster[rediger]

Styrken på rusen avhenger av hvor mye hamsteren har trent i løpehjul. Utagerende oppførsel som elgsurfing er vanlig. Brukeren synger ofte nasjonalsangen til Sverige baklengs. Andre kjennetegn er utvidede pupiller , forstørrede ører , høylytt jodling og en tendens til steppe.

Laboratoriehamster[rediger]

Disse er som sagt tilsatt litt ekstra. Dette fører til en langt sterkere rus, som varer i dagevis, ofte opptil en uke. Vanlige virkninger av laboratoriehamster-røyking kan være at brukeren tror han (fremdeles) er statsminister, kan komme til å tro han er et eple eller andre frukter, og "harryturer" til Svinesund.

Råvarer[rediger]

Det viktigste når du skal røyke hamster er å finne en stor og fin hamster som er mist et år gammel, nybegynnere starter ofte med dverghamster noe som er en stor tabbe. Folk som vil ha premium kvalitet røyker ofte gull-hamster.

Utførelse[rediger]

Helseminister Dagfinn Høybråten demonstrerer riktig utførelse av dorull-metoden.

Dorull-metoden[rediger]

Det finnes mange måter å røyke et hamster på. Den mest utbredte måten er å holde hamsteren i en dorull og innhalere. Dette er også den enkleste måten å gjøre det på, og anbefales hvis man har en halvdvask hamster liggende og slenge. Nyere forskning viser at dorullmetoden kan føre til leverskader samt halsinfeksjoner, da hamsterens avføring kan blande seg i røyken hvis man innhalerer fra dorullens bakside.

Vannpipe-metoden[rediger]

Her brukes en vanlig vannpipe for tobakk modifisert til å brukes for hamster-røyking. Du får en renere smak, og kan legge til egne smaks-salter for å videre bedre opplevelsen. Dette er for erfarne hamster-røykere, som ofte er medlem av undergrunnsmiljøet av avdankede vaktmestere, og har ofte brystvorter på størrelse med vinylplater.

Sniffing[rediger]

Denne måten å innta hamster på brukes av de aller mest hardbarkede hamstromane. Sniffing av hamster innebærer å suge hamsteret inn i nesen gjennom et sugerør. Denne metoden gir den aller sterkeste rusen. Walt Disney var en tung hamstersniffer, og kjente figurer som Mikke Mus, Bambi og Dumbo ble til i sterk hamster-rus. Synkrondansing kan forekomme.

Snusning[rediger]

Det er også mulig å snuse hamsteren. Dvs. å ha den som en buge i over eller underleppa. Det anbefales på det sterkeste at nybegynnere i hamsterrøyking ikke prøver dette. Viderekomne hamsterrøykere vil oppleve at rusen varer mye lengre ved snusning.

En respektert tradisjon som alltid blir fulgt og alltid skal følges under røyking av hamster er den kjente og kjære hamsterdansen[1]. Folk som ikke følger denne gamle tradisjonen, vil ikke bli respektert av miljøet og blir fort frosset ut.

Å røyke hamster gjør seg godt sammen med ett glass hamstermelk

Slafsing[rediger]

å litt til === Slafsing ===

Og som om det ikke var nok med det, må vi nok === slafse === en gang til !

Når du skal slafse en hamster, må du helle vann på den først ( dette vil gi hjerneskade ). Deretter drar du ut tungen din og begynner å slafse på hamsteren. Så får du et hardt rykk i hjernen som vil gi deg fullstendig halleluja hallusinasjoner. Hamsteren kan kun slafses i 30 minutter.

  • PS: Hamsterballer kan også slafses ved hjelp av løvblåser.
  • PPS: Denne versjonen av hamsterrøyking fungerer bare en gang. Hvis du gjør det igjen vil du dø på stedet av schnumum.