Polarsyndrom

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Polarsyndrom er et veldig sjeldent virus, det har bare vært ett tilfelle i verden. Det som skjer er at viruset spiser seg gjennom hjernen din og dreper nesten alle hjernecellene dine, og erstatter dem med polarceller (Ligner ofte på polarbrød, bare mikroskopiske). Legene vet ingenting om viruset fordi det har ikke kommet ut i samfunnet enda, det er ikke smittsomt.Det er bare jeg den smarte prøve-kanin og artikkel-forfatteren som har fått dette viruset.

Nei , jeg flørter ikke med en Albinohval. Snøen fortalte meg at det var Djevelens brød som smelter polarisen . Jeg skal ut for å slåss.

Prosessen[rediger]

Det hele starter med at jeg ( hvis navn må aldri viskes men du skal ropes av full kraft ) inhalerer, sniffer eller spiser alt for mye polarbrød. Polarcellene kommer gjennom nervesystemet og blodet til hjernen. Der dreper dem nesten alle hjernecellene med de svære mikroskopiske polargeværene sine, og erstatter dem selv. Der herjer dem og drar i hjernesystemet, biter også gjerne. Dette fortsetter i noen år, før symptomene kommer. Når symptomene kommer er det umulig og bli kvitt fordi cellene har boret seg inn til hjernen og spredt seg over hele kroppen. Da starter man og si "POLAR" overalt, til minne om polarmannen.( Ikke spør jeg vet ikke hvem Polarmannen er , men jeg har da funnet ut litt.)

Historie[rediger]

Det hele startet 500 f.kr. Da polarmannen kom på en måte for og få virkelig verdensherredømme og bli tøffere enn MacGyver. Han kom på virkelig polarsyndrom! Han utviklet polarbrødet og tilsatte sitt eget spytt (Som inneholder masse polarceller). Han søkte om og få gi det ut i 2000 tallet til Lucifer Pucifer kosegutten til jesus, kongen hans. Brød er bra , den er grei tommelen opp fra meg. Brødet ble utgitt trengte han en forsøkskanin, og valgte dessverre en stakkars gutt fra Kolvereid. Gutten lider for livet.( Men jeg klager ikke for det er jo gratis.)

Symptomer[rediger]

Det er få symptomer på polarsyndrom... Men de eksisterer:

  • Plutselig føle seg uopplagt.
  • Migrene, hodepine, og sliten.
  • Legge på seg eller slanke seg.
  • Bli kjempekjekk! (Ikke noe negativt med det)
  • Sinneutbrudd.
  • Noen tilfeller: Besvime!
  • Våkne midt på natta, får ikke sove igjen.
  • Hoste polarbrød.
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!