Pokèmon

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Det er foreslått å flette denne artikkelen med Pokémon. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å flytte innholdet fra den ene artikkelen over i den andre, og så gjøre den om til omdirigeringsside

«Jeg velger heller å ha seksuell omgang med en geit istedet for å leke med en Pokémon.»

- Ismannen om Pokémon

«Bæææææææ!»

- geit om Ismannen

«Pokémon var en tvilsom barneserie.»

- Gaute Grøtta Grav om Pokémon

«Pokémon er FETT! COOOOOKIE!!.»

- Cookie monster om Pokémon

«Pokémon er kjempe røft! hvertfall han derre digimon fyrn...»

- Julenissen om Pokémon

«Pokémon skremmer meg...»

- Chuck Norris om Pokémon

«Pikachu!»

- Pikachu om Pokémon

Pokémon er en genial oppfinnelse fra Japan. De kunne ikke tenke på alle barna som manglet en religion, så de lagde Pokémon. De lager rare lyder og er fanget inni en pokéball.

Det finnes nesten 1000 pokémon i dag, mens det finnes bare 66 bøker i bibelen. Det sier vel noe om kreativiteten til japsene. Pokémon var å få som videospill til de kom til TV, men i dag er de overalt. Det er over to milliarder som tror på pokémon, mens det er én milliard som er muslim eller kristen.

Om Pokémon[rediger]

Alle pokémons øverste gud, er professor Oak, han skapte dem og hadde en kraftig omgang med dem. I dag er det en egen seksualitet å like dem. Pokémon er veldig populært, spesielt blant 60-åringer, de tror nemlig det finnes dyr som kan levle fra 1 til 100.

Det finnes mange ulike pokémon. Den mest kjente er kanskje (sensur)Achu. Du bør vite om denne, ellers går det rett til helvete med deg. Kommer du til helvete, ender du opp med å trene Digimon!!! Da er du dømt til å tape slaget, da kan du aldri vinne mot pokémon.

Nå er Pokémon den største religionen i hele verden. Det er ikke bare hele Japan som har denne religionen men også kristene, muslimer, buddister, kukløs klan mm.

Japan lagde denne religionen først og fremst for å få alle land som har denne religionen til å se dumme ut fordi pokémon er en stor spøk. Pokémon ble funnet opp av 60 n00ber fra Nokia som likte idiotiske seriefigurer. Etter fem år med herjing i Japan var det nok for Pokémon så det spredde seg til hele verden. For å ta rotta på flere land og sikre seg flere milioner $$$$

Se også[rediger]