Pennal

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Et pennal er en slags oppbevaringsgjenstand for blyanter og andre former for skitt og lort. Dette er et problem som mange unge har, men noen er kun optatt av utseende, og kjøper pennal i skinn. Pennal er et ypperlig redskap hvis man ønsker å jukse på prøver. (Pennalet fikk en sterk femte plass i det internasjonale prøvejukemesterskapet) det er veldig lett å gjemme jukselapper i pennalet, og dette er anbefalt på det sterkeste hvis du sliter på en eller annen prøve, spessielt tyskprøver.

Før i tiden ble pennalet også brukt som kondom (rundt 1800-tallet, da de ikke hadde noe annet en saueskinn).

Pennalet ble først oppfunnet av Jens da han med et uhell mistet en penn ned i et saueskinn. Grunnen til navnet, "Pennal", er at skinnet hørte til en sau som het Al. Da han mistet pennen i skinnet, satte han sammen to ord og det ble Pennal.


I løpet av årene har pennalet vokst til å bli brukt av nesten alle. Det kan faktisk bli brukt til utrolig mange forskjellige ting. Her er en liste over smarte ting man kan gjøre med et pennal.

Hoppe i fallskjerm, Bade i pennalet, Bruke det som drikkeflaske, eller matboks, Kaste det, Brenne det, Leke at det er en bil,, Gå på tur med pennalet Trene med pennalet, Oppbevare saker og ting i pennalet...osv. Det er altså utrolig mye man kan gjøre med ett enkelt pennal. Til og med Denne Fyren har hatt stor bruk for Pennalet.

Her er tips om rydding av penal 1:knus alt som er i pennalet til et pulver, så inviterer du alle vennene dine, og sniffer dere det! 2:ta det med til vaskeri og bæsj på det. deretter stapper du det opp i nesa og klapper deg på hodet og sier "jeg sniffer speed! jeg sniffer speed!", så går du hjem. 3:kopier den i en kopimaskin, nå har du fått en ren versjon. 4:gå på flittighetskurs og gå på kafe. deretter leier du film, ser på dem og så går du på party. når du kommer hjem husker du at du skulle rense pennalet, så vasker du det. 5: bare vask det!


Legg merke til at på det nederste bildet sitter Jens faktisk i sinn pennalstol, det er altså en stol laget av flere pennal.

Slik så Jens ut det året han oppfant pennalet
Dette er Jens den dag i dag, sittende i sin berømte "Pennalstol"