Penis

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Odd Nerdrum viser hva han har under skjørtekanten og den er fin og lang med en deilig form.
"Ææææ! Det var en ordentlig stor en!!
Penis
Denne merkelige typen ser ut til og ha stor penis.
Denne merkelige typen ser ut til og ha stor penis.
Vitenskapelig(e)
navn:
Pen Pikkius
Norsk(e) navn: Penis, kuk, pikk, tiss, tissemann, tisseladd, snopp, salamien, kølla, kjeppen, kjepphesten, laksen, pølsa, stanga, lille Willy Wonka, herrelemmet, snikkaboden, halvmetern og det tredje beinet.
Hører til: Mannen
Antall arter: Mange
Habitat: Helvete
Utbredelse: Fra helvete til himmelen
Delgrupper:
  • Stor, middels og liten

En penis er en meget pen gjenstand som er ganske spesiell hos mennesker. Også andre ting en mennesker har denne såkalte penisen men den er vanligvis størst hos voksne menn. Det er mange menn som lurer på hvor konen til mennene sin penis ble av. En teori er at penisen ble vrengt ut inn da den første kvinnen ved navn Eva(ved et uhell så klart) satte seg på en elektrisk ål i Edens hage. Det er ganske normalt og kjøre den rett inn i anal hullet.

Smak

Smaken sies å minne om peppermynte med et hint av melk,blåbær og sæd. Allikevel mener man at penisen smaker forskjellig fra gang til gang, som blant annet pizzadeig eller fiskeboller,kjøtt deig, og hæste sæd

Få-Større-Penis-I-Dag Metoden

Det er mulig det blir brukt metoden sugejobb.Der kvinnen suger på penisen til mannen så den blir lengre

Slik virker Jes-Extender

Jes-Extender ® bruker strekking for å støtte menneske-kroppens naturlige evne til å endres og utvikles under fysisk påvirkning. Kjøp Jes-Extender ® penis forlenger nå! Den verdensberømte originale penis forlenger, solgt i mer enn 100 000 eksemplarer! Nå med prisgaranti! er den eneste metoden for penis forlenging uten operasjon som beviselig virker. Jes-Extender® er godt omtalt i pressen. Les omtale i VG og Dagbladet!

Har du liten penis? Det er veldig unormalt. Gå til legen eller be noen suge deg så den hovner opp. Det er ganske normalt.

Kallenavn Penis, kuk, pølsa, Brannmannen, slangen, fittekjøreren, tralla, USB'n, innpluggen, skrumpen, banan, spruteren, brannslangen, kølla,