Pappeske

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
PAPP.jpg

Pappesken er en ofte undervurdert gjenstand. Forskere har nå funnet ut at disse flotte skapningene faktisk har følelser. Pappeskene forbindes ofte med gjenstander stuet tett sammen på loftet, fylt med ting folk ikke vil ha. Det er funnet ut at de finner denne behandlingen svært krenkende og upassende for deres vedkommende.


Småfakta[rediger]

Antall: 5 00 000 000 000

Utbredelse: Mye i nye boligområder, men er ofte å se i kjellere og på loft.

Historie[rediger]

Pappesken (Pappus eskus) ble først oppdaget på Filippinene av Chris Crocker i 1428. Her ble den funnet som en sky gjenstand som ofte holdt seg skjult blant tett buskas i Sølevannskogen. De ble svært opphissede og stressede, og rømte derfor opp i fjellene. Det tok lang tid før pappeskene slo seg ned i grottene i fjellet, hvor de ble mer hardføre. De forberedet seg på flere angrep fra H.O.M.O. (Hysteriske, Oppblåste , Mannlige, Overdrevne-SuperBritney-fans) ved å skifte ham til tykkere papp, spise cellulose og lage våpen som lokkekaker laget av giftig bark.

Det var først da H.O.M.O. utviklet saksen og hullemaskinen at deres forsvar ble brutt ned, og de måtte overgi seg. Foreningen P.A.P.P. (Personene Av Perfekt Pappforsvar) jobber fortsatt for å befri denne undertrykte arten.


Om Pappeskene[rediger]

Pappesker er vanligst å se i forskjellige nyanser av lysebrunt, men forekommer også i andre farger eller med flott mønster på. Eskene er alltid enten kvadratiske eller rektangulære, og de forekommer i alle størrelser. De kan romme alt fra møbler til sko. I topp og bunn har pappesken fire "flapper" som man kan sette sammen slik at esken ikke åpner seg.


Ellers trives pappeskene best på reklamer på TV der de får vist sitt sanne jeg, men de sees desverre (som en følge av menneskenes følelsesløshet) oftest på lager og loft. Er de ekstra heldige, skiller de seg ut med mønste eller farger, og disse kan sammenlignes med de menneskelige "kjendisene".