Oscar (filmpris)

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Oscarprisen er en amerikansk pris som deles ut til dumme folk med for mye selvtillit og alt for lite sans for personlig hygiene. Selve prisen har formen av en høy, skallet og steril mann uten noe ansiktsuttrykk. Den ble først delt ut i 1914 til Dundervannsmannen, også kjent som Birger Brun jr.

Lista over anerkjente skuespillere i Hollywood begynner å bli lang. Det samme gjelder lista over prisene de kan vinne, men det gjeveste av alle prisene er forsatt Oscarstatuetten. En gang i året deles det ut hundrevis av statuetter. Selv om neste alle vinner dem, er det like stort hver gang.

Under følger en kort liste over utvalgte vinnere:

De er en ære å vinne denne plast figuren.

Vinnere av diverse årsaker[rediger]

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.


==

oscars liv[rediger]

oscar - var egentli en idiot. han lagde en pris om at alle som får den er idioter, oscar elsket og slikke dassene til folk. første gang det skjedde ble han arrestert for missbruk av en do. mange tror oscar ble tatt for å smugle hasj og heroin selv om det bare er en myte. oscar skal ha død mens han sliket på hitlers private do som han kommer til for og masturbere