Ninjasau

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Ninjasau
To topptrente ninjasauer
To topptrente ninjasauer
Vitenskapelig(e)
navn:
Snike Bæ
Norsk(e) navn: Ninjasau/peffe
Hører til: Ninjadyr
Antall arter: 3 (svarte, hvite og røde)
Habitat: Isolerte områder med lite menneskelig aktivitet
Utbredelse: Finnes over hele kloden.
Delgrupper:
 • Rød ninjasaubyds,gblsne htrgfhnvb
 • Svart ninjasau
 • Hvit ninjasau

«Er det en ninja sau? Nei, det er ulven.»

- Senterpartiet om Ninjasau

«Er det en ninja? Nei. Det er JOHN CENA!!!»

- En meme-queen om Ninjasau

«Er det en sau

- En Wikepedianer om Ninjasau

«Nei, det er en ninjasau! LØP!!»

- Ikkepedianer om Ninjasau

«Er det en asiat?»

- Rasistisk sau om ninjasau

«Er det IS?»

- President Donald Trump om ninjasau

«Jag vil standa imot!»

- En svenske om ninjasau

«Bæ!»

- ninjasau om ninjasau

Ninjasauen er en underart av saurasen. Det er gjort få dokumenterte observasjoner av den, av to grunner:

 • Ninjasauene er vanskelig å finne.
 • Når de blir funnet, er de troende til å drepe deg.


Utbredelse[rediger]

Ninjasauer er utbredt over hele verden, men holder særlig til i isolerte områder der mennesker sjelden ferdes, ofte i fjellområder. Det er observert ninjasaustammer i Alpene, Himalaya, Grand Canyon, Andesfjellene, i Russland, på Island, på Søndre Sandøy og i sentrale deler av Japan, og New Zealand.

Underarter[rediger]

Det finnes tre underarter av arten. Den røde ninjasauen, den svarte ninjsauen og den hvite ninjasauen. Hvis medlemmer av forskjellige underarter parrer seg, får avkommet fargen til moren, med flekker i farens farge på ryggen. Eks: Hvis en hvit hunninjasau parrer seg med en rød hanninjasau blir resultatet en hvit ninjasau med røde prikker.

Svart Ninjasau[rediger]

Det er ein svart bæ som har blitt forvandle til ein sau, sauen har blitt ein ninja for å kunne mestre ein type kung-fu tekning som gjer sauen kvit. Svart ninjasau er den mest vanlige underrasen. De er utbredt i Europa, Nord- og Sør-Amerika, nordlige deler av Asia og Australia. De svarte ninjasauene har, til tross for store geografiske forskjeller, kontakt med hverandre. Hvert niende år samles de for å utdele nye titler og oppdrag, et ukjent sted i Europa. Den mest utbredte arten, er, heldigvis, ikke så aggressiv som blant annet den hvite ninjasauen, og dreper ikke like mange mennesker. Runestaver som beskriver de svarte ninjasauene er blitt funnet under utgravning av vikinggraver, og forteller at viten om ninjasauene har eksistert siden rundt år 1000 etter Kristus.

Advarsel

Hvis du skulle være så uheldig å støte på en ninjasau, er du ille ute. Det beste du kan gjøre, er å holde en ostehøvel eller fluesmekker høyt hevet, mens du synger ”Macarena”, ”Opps, I did it again” eller ”The Ketchup song”. Gjør for sikkerthets skyld dansene ved siden av, alltid med ostehøvelen eller fluesmekkeren høyt hevet. Hvis alt går bra, skal ninjasauene forsvinne. Hvis ikke … vel, da er du ille ute.

Hvit Ninjasau

Hvite ninjasauer er den minste, men mest aggressive rasen. Hvite ninjasauer finnes i dag bare i Japan og på New Zealand (og takk og pris for det!). De hvite ninjasauene er ansvarlig for de aller fleste menneskedrap, da de, i motsetning til de to andre underrasene, foretrekker mennesker som føde. I Japan regnes ninjasauene for å stå bak 35 % av alle uoppklarte dødsfall. Til dags dato har det japanske politiet egne avdelinger som kun etterforsker ninjasaudrap. Alle som ansettes i disse avdelingene får egne kodenavn (ved dags dato har det kommet til agent 0842), og utdannes innen blant annet kampssport, sniking og ninja-historie (vi kan selvfølgelig ikke røpe alt de utdannes i, siden ninjasauer kan komme til å lese denne artikkelen). Hvite ninjasauer har for vane å rulle seg i menneskeblod etter et vellykket mord.

Rød Ninjasau[rediger]

Rød ninjasau holder for det meste til i Russland. Enkelte observasjoner av den i Japan og New Zealand har vist seg å være hvite ninjasauer som har rullet seg i menneskeblod. Svært lite er kjent om den røde ninjasauen, men det sies at Stalin hadde sin egen vaktninjasau. Denne tradisjonen har enkelte russiske ledere fulgt opp, men jakten på, og temmingen av de røde ninjasauene drepte såpass mange russere at lederne for naturnveret i Russland utropte den røde ninjasauen til en vernet art, for å verne om både sauene og menneskeliv. Det mistenkes at denne arten er svært kommunistisk.

Fakta om ninjasauene[rediger]

CounterZero.gifCounterZero.gifCounter6.gifCounter5.gifCounter4.gifCounter3.gifCounter2.gif
 • Antall mennesker har blitt drept av ninjasauer på den tiden det tok deg å lese denne artikkelen.
 • Det var en stamme røde ninjasauer som drepte John F. Kuk i 1963.
 • Ninjasauen er rangert som nr 17 på lista over dyr som dreper flest mennesker i året (bak strutsen).
 • Ninjasauene regnes for å stå bak langt flere drap, men dette er umulig å dokumentere.
 • Det eneste ninjasauene frykter er ostehøvler, fluesmekkere og Chuck Norris.
 • Det ryktes at ninjasauene også har enkelte problemer med å takle enkelte popsanger fra perioden 1990 til 2006. ”Macarena”, ”Opps, I did it again” og ”The Ketchup song” har vist seg å ha best effekt.

Det var det

Se også[rediger]

Ikkenytt:Ninjasauer oppdaget på Dovrefjell!