Nabo

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Nabo
Denne voksfiguren av ein nabo. Basert på vitne
Denne voksfiguren av ein nabo. Basert på vitne
Vitenskapelig(e)
navn:
Nabos Agressivus
Norsk(e) navn: Nabo
Hører til: Bjørneslekta
Antall arter: 1
Habitat: Ved sida av deg
Utbredelse: Finns over heile verden.
Delgrupper:
  • Ingen

Naboar er ein rase agressive dyr som lever over alt. Det kan til og med bu ein nabo ved siden av deg. Naboar pleier å eggja opp den som bur ved sida av seg ved å gjera mangen rare ting som naboen aldri ville gjort uten at du hadde vore der. naboer er noen sinte hvensner. de kan kjefte på deg. kaste løv i hagen din de er mange. for og ungå dem må du løpe ut og rope huse dit brenner. da løper de fort ut og flytter. naboer er så dumme at de gjorde de.

Taktikk[rediger]

Naboar er totalt uberegnlige, noko som gjer dei mesterar i å vinna i små, såkalte krigar eller diskusjonar. Det viktigste for ein nabo er å øydeleggje for deg. Dette gjere dei på mangen måtar. Ein nabo kan vera slu og ubarmhjertlig. Så berre pass deg. Dei kan hiva løvet over på plenen din, som forøverig er litt på kanten, og dei kan spela høg musikk om kvelden. Ein nabo kan også ligga på lur å venta til du går ut i hagen din for å slappa av. Når du kjem plystrande med avis i eine handa og iskald Coca-Cola i den andre med kurs for hengekøya kan plutselig naboen hoppa fram og starta grasklypparen eller slåmaskina si. Dette får dei fleste til å gå inn igjen. Det er den feige måten.

Unngå naboar[rediger]

Slik ser en nabo ut etter at en har vært på epleslang i hagen hans

Det er mange fine måtar å unngå naboar på. Du kan enten ta igjen eller gje deg. Gjer akkurat det samme mot naboen som han gjorde mot deg. Husk den gylne regelen: "Gjer alltid mot andre som dei har gjort mot deg" -Sagt av Gud. Du kan også velga å beskytta deg mot naboen. Dette er feigt. Du kan byggja eit gjerde rundt heile eigendomen din så naboen ikkje ser deg og omvendt. Då vert naboen etterkvart lei og går sin veg. Naboar vert fort lei om du ikkje bryr deg om dei. Eller du kan velgje den beste måten. Drep naboen din! Du kan avtala ein time med ein veterinær. Veterinærar med spesial-utdannelse og har løyve til å avliva, kan ta med seg eit gevær og avliva naboen på staden. Eller du sjøl kan fanga naboen og ta han med til dyrlegen, som avlivar han med ei sprøyta. Siste sjangs, hvis ein nabo truar deg på livet er det ikkje anart å gjera enn å skyta dei sjøl. (Hagle funke best)

Ellers...[rediger]

Naboar har skarpe tenner. Naboar står for 6% av alle dødsfall i Norge. Når ein bande naboar kjem inn i eit boligområde ringer sjefen i område ut eit nabovarsel. Den kan minna om ein flyalarm. Og heilt til slutt. Dette kjem nok som ein kalddusj. Vær forberedt: DU er ein nabo!