Motorsagmassakren

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Texaschainsaw2.jpg

For ca. 2008 år siden gikk nissen amok den 24. Desember med en motorsag. Hendelsen ble først kjent som Motorsagmassakeren, men senere ble kvelden kalt "The Night Santa Went Crazy" etter en sang av Weird Al Yankovic. I dag kalles dagen for Julaften. Etter den 24. desember i år 0 utbrøt et stort oppgjør mellom nissen og Jesus. Jesus fikk ingen julegaver det året, så Jesus skrev en artikkel om seg selv på Ikkepedia som ble utgitt som en bok, og kjent som Bibelen. Grunnen til at nissen gikk amok, var at han visste at Schnappi en dag ville regjere over flere hundre barn i fremtiden.

Mer om hendelsen[rediger]

Etter at nissen skjønte at spådommen var sann, klikket det for han. Han visste ikke hvordan Schnappi så ut, så han bestemte seg for å drepe alle mennesker på jordkloden med motorsag, for så å redde to slag av hvert dyr, seg selv og elskeren hans, Helene Rask. Etter massakeren den 24. sørget nissen for å dysse ned hendelsen med å publisere nyheten om at en konge var født, i en krybbe til tre gjetere under navnet "Raske Menn". Gjeterne hadde nettopp røykt en daglig dose hasj, så de trodde fullt og helt på ham en liten stund.

Populær media[rediger]

Flere filmer løst basert på denne hendelsen har blitt laget opp gjennom årene. Den originale filmen ble skrevet og regissert av Norges egne helt Henrik Ibsen, og ble godt mottatt av både bifile tenåringer og historikere. Paven derimot ga den bare 1 av mulige 10 stjerner på IMDb.com og forbannet den, derfor er den ikke å finne i Vatikanet. En nyinspilling kom i år 2003, og ble produsert av "jeg liker store eksplosjoner og dumme vitser" - regissøren Michael Bay. Ingen vet hvorfor denne mannen driver og produserer skrekkfilmer hele tiden, men det er bare noe vi må leve med. Han har ikke hatt tid til å svare på spørsmalet pga. av han har vært opptat av å regissere ditt og datt som Transformers.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.