Minnepenn

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

En minnepenn er en morsom sak. Den har mange bruksområder. Som navnet "minnepenn" sier, husker den ting for deg. Det er som en ekstra hjerne. Altså er det, en penn som driver å husker ting. Hvis du har glemt noe du ikke husker hva var kan du bare ta opp minnepennen og skrive det ned i hånda di eller noe så husker du det. Minnepenner kan ikke snakke, så det er vanskelig å få den til å skrive akkurat hva du skulle huske.

Minnepennen er en ganske sky skapning. De trives best i havet og dukker en sjelden gang opp i toalettet. Når den gjør det blir den kallt "Dodraugen". Det gjør minnepennen sinna, for Dodraugen er minnepennens prostituerte onkel. Skal du ha tak i en minnepenn må du dra ut på havet, helst Svartehavet, det er der den trives best, og du må ha med en sterk fiskestang og håv. Man kan også fiske minnepenner med garn, dette kan være vanskelig for minnepennen svømmer sjeldent i stim og de svømmer gjerne rundt, under eller over nettet. Så, fiskestang er mye mer effektivt. Du kan også få kjøpt minnepenner hos en minnepennfisker. De koster forskjellig i forhold til hvor mye de gidder å huske. Det kan være allt fra 10 kroner til 5220, 567345 kroner.

Noen bruker slike minnepenner, men dette er faktisk en minnebrikke i henhold til de nye språkreglene av 2008!

Senilitet blant minnepenner[rediger]

Minnepenner kan i noen tilfeller bli senile. Da husker de ingenting. Da kan det beste være og enten spyle dem ned i do (til Dodraugen, minnepennenes prostituerte onkel) eller du kan spise dem.


Spising av minnepenn[rediger]

Hvis du har bestemt deg for å spise minnepennen din etter at den har blit senil, eller bare fordi du har lyst, må du gjøre følgende:

  1. Dra av hodet på den og sette halsen inn i en minnepenntømmer (også kalt PC)
  2. Tømme den. Da merker du alle innvolene og trykker på slett. PC' en spiser disse innvolene.
  3. Nå vet minnepennen like mye som en amøbe.
  4. Ta minnepennen ut av minnepenntømmeren.
  5. Stek, kok eller grill minnepennen. Smaker godt med blomkål og sitronbåter.
Her har vi en minnepenn, ja.

Minnepennens historie[rediger]

Minnepennen ble først oppdaget av Wolfgang A. Mozart en gang han var på ferie. Han stod å fisket og plutselig nappet det i "stanga" (de hadde ikke fiskestang på den tiden, så det var bare mennene som kunne fiske for de har jo disse stengene sine mellom beina). Han kalte denne underlige skapningen for minnepenn (fordi han aldri kom til å glemme hvor hardt den beit i "stanga" hans, og fordi den så ut som en penn).