Midtøsten-konflikten

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk


«Jeg tjenestegjorde under krigen, og nå skal jeg bake sjokoladekake!»

- MacGyver om Midtøsten-konflikten

«What the hell? I just thought this was a war against BurgerKing dominating McDonalds?»

- George W. Bush om Midtøsten-konflikten

Dette er det ønskelige utfallet av Midtøsten-konflikten - at palestinerne skal bli pedofile som tenner på små jødegutter.

Midtøsten-konflikten startet i 1996 da en terrorist tok headshot på en counter-terrorist fra klanen "We'R'not'nabs". Det hele endte i en stor kamp med masse pwning, headshots og kniving. Det var først på mapet de_dust2 at terroristene fant ut hva de måtte gjøre. De måtte beskytte hverandre slik at de fikk plantet bomben på bombsite B. Det gjorde de, selv om alle døde. Til slutt fant alle ut at de heller skulle spille Hostage, fordi det var mye enklere.

Propagandaplakat laget av Ap. Ingen vet hvem de heier på.

Teknologi[rediger]

Teknologien er velutviklet i denne krigen, nettopp fordi den foregår i dette øyeblikk. Amerikanerne kom med alle sine teknologiske innretninger, mens midtøsten-folka kun hadde en Kalashnikov AK-47 og en halv flaske hjemmebrent for hånden. Det var med andre ord ikke mye Amerikanerne kunne stille opp med. Amerikanerne kom med våpen som:

  • Apache Longbow attack-helicopter
  • M16 Assault Rifle
  • Bama bananer (bendit)
  • 3 liter Coca Cola
  • Håndgranat(Iphone)
  • Toyota Corolla'93
Enda en propagandaplakat. Gjett hvem som er hvem.

Fremtidsutsikter[rediger]

Er det noen fremtid for Midtøsten-konflikten? Svaret er nei. Det er nå flere andre spill som begynner å bli mye mer populære, som for eksempel Call of Duty 4, og "Motangrep Kilde" (også kalt Counter Strike Source) er på randen av utryddelse.