Menneskehetens treenighet

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Dette er en oversikt som viser Menneskehetens treenighet. Framstillingen kan få det til å se ut som at hallikene er en viktigere del av treenigheten enn sullikene og fyllikene, men slik er det i virkeligheten ikke. Oversikten er bare laget av en hallik.

Menneskehetens treenighet er tesen om at menneskeslekten kan deles i tre generelle hovedkategorier: d.e. halliker, fylliker og sulliker. Ifølge disse teoriene er det vesentlige og uforenlige forskjeller mellom hver type. Man kan spore en viss kategorimobilitet, men prosenten er svært liten, ettersom nesten alle mennesker forblir livet ut i den kategorien de fødtes i.

Halliker[rediger]

Halliker boler mye, går i fargerike dresser og kjører fete biler. Hallikenes psykologi preges av en avsindig trang til å dominere andre mennesker og halliker. Halliker driver som oftest med hallikvirksomhet; de utnytter horer og jenter, og tar nesten alle pengene disse tjener på prostitusjon. De driver kanskje med narkoopplegg også, skjønt dette varierer fra miljø til miljø. Men nesten alle halliker røyker likevel hasj.

Andre fellesnevnere for halliker er gullklokke, spradende gange og pistol. Mange har dessuten kjempestore mellomrom mellom fingrene. De fleste mennesker er halliker.

Fylliker[rediger]

Det kan være vanskelig å forstå hva en fyllik egentlig er. Men det er lett å kjenne dem igjen på de svære skoene og det sprengte trynet. De pleier å gå rundt og ete chips i parker, men de er griske og nekter å gi noe til duene.

Sulliker[rediger]

En sullik er en mann med hjerneblødning. Enkelte har kritisert sulliker for å være for opptatt av utseendet, men påstander om dette har blitt avvist for å være latterlige, ettersom sulliker som regel er grinebitere som ikke holder orden på noenting. De suller bort tiden på kødd og kommer aldri i gang med noe skikkelig noe. Sulliker er kjente for å legge rottegift i maten til folk.