Magne Hoseth

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«I Molde tek I fotballballen dykkar!»

- Moldemodifikasjon om Magne Hoseth

Magne Hoseth er født prins av Molde, og omegn, i 1980. Han tok tidlig rollen som prins alvorlig, og har hatt fokus på Bjørsetområdet. Han har lenge ventet på at hans far, Kong Daniel Berg Hestad (1975), skal legge opp og krone han til ny konge av Molde. Hoseth er også anerkjent som prins av Averøya etter år 2000. Hver gang han returnerer til Molde blir Storgata stengt, slik at han kan trikse nedover gata i fred (merk: alle faste innbyggere i Molde er da nødt til å delta.

Han er kjent for å være Stormester i Moldemodifikasjon.

Magne Hoseth ble utenlandsproff tidlig i karriéren. Han ble dessverre ikke alt for godt likt i Danmark, grunnet sine tvilsomme lissepasninger og sin klisne hårmanke. Vel hjemme igjen med halen mellom beina, starta han i den minimalistisk, trendy caféen Vålerenga sammen med Homsepatruljens interiørekspert, Halvor Bakke.

Spiller i dag for Molde FK, og scorer på 1 av 13 forsøk. Bare det er 1 milimeter fra MÅL SOM ER ÅPENT.

I januar 2019 ble han endelig gjenforent tidligere mentor Ole Gunnar Solskjær i Manchester United, med denne overgangen har Magne selv ærklert at han nå setter Molde på kartet og har allerede utpekt byen som Norges nye hovedstat. Dette Har allerede blitt en kontroverisell overgang som mange mener kun. Var for å styrke konge familienes makt i Norge og Storbritannia. Da det ble bekreftet at elizabeth, Harald, Sonja og sir Alex har stått bak alle forhandlinger. Hvor skotten vist nok har en klausul, som gjør at blir hertug av Finnmarksvidda hvis superduoen fra Molde vinner premier league innen 3 år. Dette er pågrunn av hans ønske om å bli nye julenissen, og at det skal være et flott sted for han og vidre ekspremitere med sitt eget whiskey bryggeri også kalt «sir scottish whisky of Norway» single malt

Ofte hørt på tribunen: "Hvor er håndveska di Magne"

Ofte hørt på tribunen i Tromsø: "Hoseth å pesse" (på bokmål: "Hun sitter og tisser")