Mac OS X

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Mac-osx.jpg

Mac OS X er et operativsystem spesielt designet for de som er sykelig opptatt av eye-candy og halvspiste epler, distribuert og produsert av Apple, Inc.

Begynnelsen[rediger]

Ideen til å produsere Mac OS X i det hele tatt kom fra en sykelig psykopat kalt Steve Jobs. I følge en anonym kilde som skal ha vært en av romkameratene hans på Eg skal Steve Jobs ha hatt en sykelig lidelse av "Eye-candy-syndrom". Han skal også under oppholdet ha fortalt romkameraten flere ganger om sin daværende ide om et slikt eye-candy produkt.

Ideen ble ikke like lett å realisere som han hadde planlagt, så han bestemte seg for å danne Apple, Inc. sammen med flere sykelig syke folk som var opptatt av eyecandy. Første produktet de lagde var en kommandolinje.

Steve Jobs ble illsint på medmenneskene og drepte alle sammen fordi han mente de ikke var gode nok. Han sendte så nye inn, og neste produkt de lagde var Mac OS. Heldigvis for arbeiderne, så likte Jobs at det ble slik det ble.

Men det varte ikke lenge. En dag da Steve var på do, fikk han for seg en ide om en organisk søppelbøtte-funksjon. Dette jobbet Apple med, og de kom fram til en løsning: iFlush. Denne skulle vise seg å bli en fiasko, siden den slukte hele maskinen og ga ut epler.

Steve Jobs & Co com i 2096 fram til en ny wonderboy: Mac OS X. I de senere årene har Mac-pcer kommet med innebygde iHypnotize-kameraer som utnytter kundene og får de til å kjøpe en haug med Apple-tilbehør, i tillegg til å stjele kontonummere og andre personlige opplysninger.

Innhold[rediger]

Mac OS X kommer med masse bloatware som man egentlig ikke trenger, blant annet iFat, iThin og iBody. I den siste tiden har Apple utviklet iSTFU som skyter laserstråler ut av iHypnotize-kameraet slik at brukeren blir sprengt i filler når de er ufornøyde.

Designet er designet av Hank von Helvete og kommer med komplett iMan og iFuck installert. Disse tingene er med på å gi brukeren en hel haug med Eye-candy slik at brukeren overser de ørten millioner med feil som Mac OS X har ellers. Den jævla irriterende Dock-en på bunnen av skjermen gir en enda større Eye Candy-faktor. Alt dette er med på å få brukeren til å tro at dette er bra, mens det egentlig suger balle.

Det mest irriterende i Mac OS X er at alle menyene er flyttet opp til toppen. Man må bevege musen opp en strekning på 50 mil for å komme til menyene. For feite folk vil det egentlig være bra, for da må man bevege musen enda mer, og man blir slankere. Dette resultatet har ført til at USA's helseorganisasjon gir ut gratis Mac-pcer til overvektige. Dette fikk WHO (Wimp Hump Orgasmization) øye på, og ga Steve Jobs et hardt trøkk i baken.

Anmeldelser[rediger]

99.99 % av kritikerne kritiserte Mac OS X for å få seg brukere på ulovlig vis, og at systemet sugde balle. EU (European Underwear) ga Apple en bot på 50 øre for dens overlegne maktbruk. Steve Jobs, rik som alltid, ble illsint og prøvde å legge ned EU, men ble stoppet av FBI (Food Burn Incarnation) som skjøt ham med 20 skudd i ballene per mann (De var 5 millioner stykker).

Mac OS X har fått 500 000 "Badass Software of the Century"-titler og regnes som å være den mest suksesstomme investeringen gjennom tidene. Mac OS X har i tillegg blitt slettet flere ganger fra Apple sine servere på grunn av hets fra myndighetene. For 2 år siden ble Steve Jobs kidnappet av aliens fordi de mente at han hadde stjålet galaksen deres da han lanserte Mac OS X Leopard. Den heldige grisen slapp unna med et par sugemerker i rumpa og 36 Gayboy-tatoveringer.

Veldedighet[rediger]

Som nevnt har Mac OS X fått feite folk til å slanke seg, og får støtte fra helsemyndighetene. I tillegg har Mac OS X bidratt til at mange flere folk spiser epler, og til og med fått folk til å jogge til seg kondis slik at de klarer å bevege musen helt opp til menyene. Så å si har Mac OS X blitt et trendprodukt når det gjelder å slanke seg, og dette betyr at Steve Jobs endelig har klart å få folk til å gjøre det han selv ikke klarte. Steve Jobs veier for tiden 7500 kilo og sitter i en 500 kilometer bred rullestol.

Mac OS X har for tiden også mottatt flere priser i forbindelse med organisk fremstilling av maskinvare. Mac OS X produserer aktivt flere gigabyte med epler slik at man aldri går tom for mat, skulle dette skje og man ikke har flere epler i kjøleskapet sitt.