Månelandingen i 1969

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

I en tid da sivilisasjoner kolliderte, og liv sto på spill, måtte to supermakter sloss om verdensherredømme: USA og USSR. For å oppnå slik luksus, var det viktig å kolonisere det YTRE ROM! Første skritt ville være å lande en levende mann på månen, i håp om å ydmyke og nedverdige fienden, så fienden bare ville sitte på rommet sitt og spise iskrem i en uke av skam. USAs idé for å vinne kappløpet var å sende sin beste romoppdager: KAPTEIN NEIL CORNELIUS BERGUNDER NEMO ARMSTRONG og hans lojale ledsager BUZZ "BUZZBOY" ALDRIN!! Sammen dro de ut i sitt eget romskip, for å lande på månen. Dette er:
Inspace.jpg


KAPTEIN ARMSTRONGS EVENTYR

I DET YTRE ROM

Du-di-duu-du-di-du-duu-du-du, du-di-duu-du-di-du-duu-du-daaa

I rollene:
KAPTEIN NEIL ARMSTRONG som SEG SELV
J. ALDRIN som BUZZBOY
HULK HOGAN som ROMMONSTER #7
Ukens gjesterolle: JOHN KENNEDY som "JFK"

Alle sammen, syng med:


De skal ut,

ut på eventyr,

(til månen)

Sette et flagg,

med stivelse

(i skorpa på månen)

Og de må,

Igjen og igjen,

sloss med mannevonde

månemenn,

Og om russerne truer,

bruker de piler og buer

til å feie dem vekk,

Ja det Kaptein Armstrong

(Kaptein Armstrong)

og hans venn...

På eventyr igjen!


Episode 1: Én dag siden Take-off[rediger]

I den først episoden før månelandingen sitter Kaptein Armstrong i sitt nypolerte romskip og sutter på sin dyrebare pipe med ukjent innhold. Episodens plott begynner når Buzz snubler inn i rommet.

«Kaptein, du må komme, du må komme! Det er en ting, en ting i bagasjerommet, kaptein! Du må komme»

- Buzz Aldrin om Situasjonen

Armstrong løper ut i bagasjerommet og finner den mest patetiske unnskyldningen for en uteligger i gummidrakt grusomme monsterjævelen på denne siden av Mars. Han griper sin lydige muskedunder og fyrer av. Monteret ligger i bakken.

«Haha! pinglemonster, sier nå jeg!»

- Armstrong

Men hva skjer? Skipet snur retnign! Dette er ikke så veldig bra. Armstrong og han andre spurter til kontrollrommet. Og hva ser de der?

Så det er du som står bak, din kommunist!

«Du store grønnsåpe! Jeg ser, jeg ser en--»

- Buzz Aldrin

«Hold kjeft!»

- Armstrong

Der er ingen rommonster nr. 2, men en værre trussel. EN SABOTERENDE KOMMUNIST! Buzz og Armstrong tar seg av ham på god gammeldags vis, og avslutter dagen med en runde tennis.

Dei stod opp neste dag og merka at dei var på jorden. Dei var lurt av "The US Goverment" til å tru at dei egentlig var på månen! Dun dun duuuun. okei tilbake til The Ellen show der dei viser ein fake månelanding.

Slutt

Episode 2: Landingen[rediger]

«Husk, du må huske, kaptein, at du lovte at jeg, jeg ja, skulle få gå på månen først, husker du?»

- Buzz Aldrin

«Sjølvsagt!»

- Armstrong

Skipet lander på månen. Buzz gjør seg klar til å ta første steg ut. «Dette er kun et lite skritt for et menneske, men jeg er 158 cm, så for me er et kjempeskritt!»

- Buzz om å forlateskipet

Denne gangen var ikke du skurken, din kommunist!

Desverre hadde ikke kaptein Armstrong sluttet å drikke siden de dro. Veldig synd. Hadde han gjort det, ville han ha latt være å snuble ut av skipet, og ende opp som første mann på månen. Buzz blir veldig snurt. Ja, det er ikke måte på hvor snurt han blir.

«Nei og nei, kaptein! Din idiot, er du! Du er en idiot, er det du er! Presidenten hadde sagt, han hadde sagt du skulle slutte å drikke, sa han!»

- Buzz om Armstrongs oppførsel

«Hold kjeft, din apemann med homofil legning!»

- Kaptein Armstrong

Opprørt over kapteinens fornermelse, bestemmer Buzz seg for å forlate skipet og aldri komme tilbake.

SLUTT

Epsiode 3-69[rediger]

Alle epsodene deretter handler om feiringen over bragden, asosiale nerder som benekter hendelsen, og Buzz sine opptredener på diverse b-filmer. Vi takker dere for nå, gutter; og ønsker dere lykke til videre. Og til dere som leser: ALLTID SE MOT STJERNENE OG BORTENOM!