London Bridge

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Den majestetiske London bridge
Dette er IKKE London Bridge, men den som amerikanerne trodde de kjøpte

London Bridge ble bygd for over 1000 år siden, og ble revet for nesten 1000 år siden. Det ble utført av en gjeng SveiBuer som ikke likte fargen, den var svart, men de ville ha den rosa. For ALT er idyll i Sveio!

Mens de rev ned broen, begynte engelskmennene å synge "London bridge is falling down".

Ett par år etter dette, fikk London en ny konge. Han het Kong John. Han bygget om broen, fra tre til stein. Det tok mange år å fullføre. Da den var ferdig, kom det en mann med navn Ivan F. Luckin, han ville selge broen til Amerika. Ivan hadde godt bekjentskap til amerikanerne.

Broen ble solgt for 2,460,000 Dollar + en tipakning "lucky strike". Da amerikanerne kom hjem igjen, begynte de å pakke broen ut av koffertene sine, men uheldigvis var de så høye av alt gresset de hadde funnet på veien, så de plasserte den midt ute i en innsjø i Arizona. Etter at de fant ut hva de hadde gjort feil, ringte de til Ivan og klagte på at de hadde tatt feil bro med seg hjem.

Da dette ikke virket, sa de at de ikke fikk kvittering, så de ville levere tilbake broen. Ivan sa nei, og Amerikanerne ga opp og gav broen til et naturreservat, der de hadde satt opp broen.

Og brua står der den dag i dag. Snipp Snapp Snute.