Langsund

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Langsund.[rediger]

Presset mellom Oslo og en lang øy finner du Langesund. Et vakkert vinter paradis med lystløyper så langt som batteriene på hodelykten din vil tillate. Kjente idrettsstjerner som Arne Scheie og Gro Harlem Brundtland har vært innom her.Helt siden vikingtiden har det vært en lang kø med sinte båt kjøpere som har klag på kvaliteten på sine nyinnkjøpte båter. Men heldigvis er det ikke lengre arbeid til nye Langsundinger så kø er forvent og minske mot høst en 2018.

Historie.[rediger]

For over 2000 år siden da jesus døde i 3 dager brukte han tiden for og imponere sin far med og skape Langesund.Han skapte det i sitt bilde i Jesus sitt bilde.Etter 3 dager med flyting av stein og planting av trær og tilrettelegging av en øy midt i vannet.

  • Som ikke var et problem for jesus fordi han tros alt hadde lært seg den gamle kunsten med og gå mellom bølgene og ikke hopp i dem.

Pappa kom ned fra en sky og sa sønn hva i .... er det du holder på med.Uten noe snikksnakk sendte han Jesus back too the jews og Langesund ble lignede slik i 1000 år før de første Oslo vikingene slo seg ned og startet et viking skipsverft her. Som har vært livsnerven til Langesund siden .Bortsett fra den evigvarende dugnaden da.

The plass for love.[rediger]

Norges første skips verft med eget treningsrom for flørting med nonner.Vikingene var verdenskjent for og være dårlig til det.Og takket være dette flørterommet i Langesund ble det slutt på Nonne flørtingen 200 år senere.Norges høyeste stavkirke ble bygg over der flørterommet hadde vært og den dag i dag sies det at og gifte seg der er det mest romantiske stedet i Norge.

Sommerbyen.[rediger]

I den nyere tid er Langesund blitt en populær sommerby for det er den varmeste byen i Norge. Ikke på grunn av at de mange soldagene , men på grunn av den stor tettheten av pyromaner som lever her.Det er alltid en skog, eng eller et hus og kjøpesenter som står i brann.Og derfor er alle Norges brann og politiskoler plassert her så de får god trening.

  • Heldigvis er ikke pyromanene vanskelig og fange da man enkelt kan følge den hysteriske latteren eller se etter hvem i publikum som har tisset på seg av glede.

Fun fakt :[rediger]

Viste du at Patrick Swasy brukte Langsund som romantisk inspirasjon da han lagte Dirty Danceing. Og vanndanse scenen er inspirert av da balletthuset sto i brann og alle ballett danserne måtte flykte ut i vannet for og redde seg. Men der var det brennmaneter så de måte bytte på og løfte seg ut av vannet.