Kongen av Danmark

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Fra ca 1450 og fram til 1940, var Hans Majones Konglen av Danmark betegnelsen på monarken i Danmark. I 1940 ble det første danske jentebarnet født, og hun ble kronet til Dronning. Hun het Margrete, og ble født med en pakke røyk i hånda. Se også Kristian Margrete for en mer utfyllende beskrivelse. Margrete eller "Sneipen" som de fleste kaller henne var en stor fan av Chuck Norris. Chuck Norris sa en gang til Sneipen at hun var sterkere en hanne og har skjegg. Det førte til at Sneipen begynte å produsere ost. Osten var laget på melk fra brystene hennes. Osten kalles I dag Nicotinell Nikotin Tyggegummi.

Kongen av Danmark ble fra 1940 da en type drops som du får kjøpt på alle biblioteker med mer enn 1350 bøker. Den smaker som en blanding av krem og Coca-Cola, med et hint av eik. Kongen av Danmark blir produsert av Carlsberg, slik alt annet i Danmark blir.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.