København

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Lette du etter Legoland? Da har du kommet riktig.

København er et tettsted på øya Jylland i Danmark, i utkanten av hovedstaden Kristiania. Rundt 400 innbyggere møtes der til heroinorgier hver lørdag i november.

Historie[rediger]

København ble grunnlagt av en mann ved navn Gunnar i 2004. Narkomane, uteliggere og alkoholikere bestemte seg for å flytte til et felles sted, og Gunnar kom på ideen om å stifte en egen by. De rasket sammen alt de kunne finne av pappesker og presenninger og la ut på en lang vandring. Da de kom fram drepte de de opprinnelige innbyggerne i området og lagde blodpølser og fleskepannekaker av likene. En egen transportavdeling for tilførsel av heroin ble opprettet. I 2002 ble også den berømte grøsserfilmen Twilight innspilt i København.

Sport[rediger]

I København er dart med heroinsprøyter svært utbredt. Det er også en kjær folkesport å overspise, dårligste resultat i VM er knappe 30 hotdogs, han ble forvist fra landet umiddelbart

Natur[rediger]

I København har alle levende organismer blitt avhengige av heroin, og derfor minker nå naturens mangfold svært fort. Diverse insekter lever fremdeles, men alle pattedyr har blitt utryddet og malt opp til medisterdeig. Det finnes dog flere typer heroinaper og fleskepannekaker på tre bein.

Fritidsinteresser[rediger]

Den eneste interessen som er tilstedeværende i København (ved siden av heroin) er å besøke det kjente nettstedet Gamereactor.no København-beboerne besøker den norske siden, fordi de rett og slett ikke liker andre dansker.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!