Jente Koden

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Jente Koden (Girl Code) er et sett med regler som er laget for å hjelpe kvinner med å tiltrekke seg menn. Den omhandler kvinnelig rivalisering, hvordan gjøre det slutt med menn og hvordan få menn til å like deg. Den tar også et oppgjør med myter om kvinne-mann relasjoner. Dette er akkurat hva som trengs for å imøtegå falsk propaganda, som eksisterer på Internett og i de mannefiendtlige publikasjonene som selges i store mengder på Narvesen og andre bladutsalg.

De Virkelige Reglene[rediger]

Å se slik ut er en bra måte å tiltrekke seg menn på.

Her er de virkelige reglene når det kommer til kvinne-mann relasjoner;

 1. Se flott ut. Over alt annet dette er den viktigste egenskapen en kvinne kan ha, dersom en kvinne er stygg er det lite annet hun kan gjøre for å være attraktiv. menn er mye mer overfladiske en kvinner så har du ikke et pent ansikt, en sinsykt flott kropp med spretne bryster, så er du fortapt.
 2. Vær renslig. Dette er en annen viktig kvalitet. Ingenting frastøter en man raskere en stygge tenner, dårlig ånde, gammel svettelukt, skittent undertøy eller møkkete klær. Bad daglig og dusj før du blir slikket av en man.
 3. Ikke prat om din seksuelle historie. menn ønsker ikke å høre om den forrige mannen som knullet deg med sin 25 cm lange pikk. Selvom du har hatt mange partnere, hold den informasjonen for deg selv.
 4. Ikke rakk ned på andre kvinner, det viser bare hvilken møkkakjerring du er.
 5. Vær enig i alt din man sier, men liker å ha rett.
 6. Inviter din sexy venninne til sengs med deg og din man.
 7. Ikke klag og mas.
 8. Sørg for å ha sex med din man minst hver dag (Helst mer. Har du mensen så kan han suges eller få være alene med din venninne).
 9. Stell godt med selvfølelsen hans (akkurat som med penisen), selv om menn fremstår som store og tøffe så trenger de fleste å få styrket egoet sitt innimellom.
 10. Om du liker en mann men han liker bestevennen din istedet, så forhold deg til det, hun er sannsynligvis flottere og det er derfor han har valgt henne. Dersom det fremdeles plager deg så skaff deg stygge venninner, da er du fremdeles den flotteste.
 11. Alternativt dersom du virkelig liker denne fyren så foreslå en trekant med din venninne, deg selv og han. Selv om han liker den andre bedre, så vil du fremdeles få sex med ham og han vil ikke mislike deg for det.
 12. Oppretthold en sund kroppsvekt. Det kan ikke understrekes nok at deg ikke betyr å veie 35 kg se ut som en anorektisk narko hore fra H&M katalogen. I motsetning til hva propagandaen i dame bladene hevder, men liker ikke vandrende skjellet. Sørg for at du har noen finne pupper og en spretten rumpe, kurver er bra men ingen ringer. (fasong som en colaflaske ikke en michelin-dukke)
 13. Husk igjen dersom du ikke kan ha sex fordi du har uka de, så sørg for å gi han fantastisk oralsex istedet.
 14. Prøv ikke å kontrollere din man, om du gjør det så vil han forlate deg til fordel for dine bedre utseende venner.
 15. Fortelle din man hvor flott penisen hans er selv om den ikke rekker inn i skjeden engang.
 16. Fortell ham hvor fantastisk han er i senga uansett hvor elendig han er.

Hvilke menn skal en tiltrekke seg[rediger]

Grunnleggende faller menn inn under tre kategorier; alpha hanner/tøffe typer, normale typer og sveklinger/pyser uten ryggrad. Pga dine lyster og behov så ønsker du den første typen. Mange kvinner nøyer seg med den normale typen fordi de ikke har selvtillit nok til gå mot toppen. Pyser er omtrent som å ha venninner, de passer på dine følelsesmessige behov, men tanken på å ha sex med dem er skremende. Dessverre for deg, de enkleste mennene å få er også de mest frastøtende. Så hva skal en kvinne gjøre? Du har flere valg til din disposisjon;

 1. Velg alpha hanner/tøffe typer men forvent ikke å bli strøket etter hårene. Han vil gjøre deg gal av begjær, men vil ikke holde deg i hånden hos tannlegen. Jeg vet disse mennene er vanskelige å motstå da kvinner er programmert siden tidenes morgen til å begjære den mest vellykkede mannen som kan beskytte og forsørge dem. Selv om det er det 21 århundre så er kvinner fylt med urkvinnens lyster og begjær, som det bare vil ta evolusjonen et par millioner år for å endre slik at det stemmer bedre med vår moderne kultur. ( men innen det skjer så er nok planeten rasert allikevel)
 2. Velge normale typer. Dette er det enkleste valget. Som en avsporing, særlig dersom de er rundt 180-185 høye ca 80 kg og i passende alder. Disse mennene er ikke så spennende som alpha hannene, men de kan fortsatt tilfredsstille de mest grunnleggende av lystene dine. De vil ikke gjøre deg gal av begjær, men de vil som regel være der når du trenger dem. De vil kunne trøste deg når du trenger det, men ikke som en venninne slik pysene gjør. Pyser får deg til å like dem som venninner, men tanken på sex med dem er frastøtende. Normale typer er ikke så vanskelige å tilfredsstille (så lenge du ikke er et hespetre og masser hele tiden samt følger de fleste av reglene over, særlig de tre første) som regel kan de også behandle en kvinne brukbart. Dette er den største gruppen som inneholder ca 70% av alle heterofile menn.
 3. Velge sveklinger/pyser uten ryggrad. Det minst attraktive valget, men kanskje eneste muligheten for noen. Selv om tanken på sex med disse typene er direkte motbydelig, så har sveklingene noen fordeler. Dette er antagelig den eneste typen menn du kan få til å gjøre hva du vil. Uavhengig av om du ønsker huset rengjort, en gratis bytur med en bedre middag eller noen dyre smykker; sveklingene vil alltid være der som en lenke om foten. Desperate etter din kjærlighet og oppmerksomhet vil de gjøre absolutt alt for å blidgjøre deg. Med tiden kan usikre pyser bli normale menn dersom du er villig til å trene dem (selvom suksess raten er bare rundt 30%). Det mange kvinner ikke forstår er at en må velge. Dersom du trener en svekling til å bli en normal man, så vil sveklingens "frynsegoder" bli borte. Dette fordi han da vil ha selvtillit nok til å få noe som minner om en personlighet og et eget liv. Fordi pysene er så frastøtende, så har de også den fordelen at du aldri trenger å bekymre deg for at en annen kvinne tar han fra deg. Der er noen farer med sveklingene; Dersom du er stygg og forandrer pysa til en normal person, så vil han antakelig forlate deg til fordel for en bedre. Den andre risikoen er at dersom du dumper han så endrer han seg til en forfølger. Denne gruppen menn har nesten monopol på å forfølge kvinner. Selvom det å ha følge med denne typen menn gir noen finansielle og følelsesmessige fordeler, så vil mangelen på begjær og forfølger potensialet gjøre det til en risikabel affære.

Ja

Hvordan gjøre det slutt med en mann[rediger]

Dersom din beste venninne ligner på dette, så vil det bli enkelt for din man å glemme at du overhodet eksisterer. Dette er en flott måtte å gjøre det slutt med ham på.

Ok jenter, få noen bedre til å overta. Har mannen din endret seg til en usikker pyse (eller mer sannsynlig sluttet å skjule sin usikkerhet, veldig få menn blir til pyser), eller er han notorisk utro og du simpelthen har fått nok. Uansett grunn, Jentekoden tilbyr deg en etisk måte fri for skyldfølelse for å bli kvitt han raskere en en SV hever skatter og avgifter. Her er noen enkle regler for å hjelpe deg med å gjøre det slutt;

 1. Presenter ham for din mest attraktive venninne. Dette er den beste måten å gjøre det slutt på fordi det vil få ham til å ønske å få avsluttet forholdet til deg. Dersom han duper deg, så får du det som du vil samtidig som ingen blir såret.
 2. Flytt til en annen by og fortell ham at du må pga en ny jobb eller skole. Dersom du har holdt deg unna pysene (forfølgerne) så vil de fleste menn ikke ha seksuell kontroll nok til et avstands forhold, han vil derfor være til sengs med en annen før høst blir til vinter (mest sannsynlig før helgen er slutt).
 3. Gå på byen med ham, det å se ham med en annen dame gjør han attraktiv for andre kvinner. Dette vil øke sjansen for at han blir involvert med en annen. Når det skjer har du en fin sjanse til å komme deg unna.