Jøde

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Denne artikkelen er delvis beskyttet
Du kan bare redigere den ved å logge inn eller registrere deg.
Padlock aj ashton 01.jpg
Jeff Buckley utkledd som en jødisk kvinne.

«Hva er en jøde?»

- Adolf Hitler om Jøder

«Jøder kan omforme seg til små dyr og krype under dørene våre»

- Macgyver og Borats delte mening om Jøder

«Da jeg var ung hadde vi et stuebord vi kalte "Jøde". Far så seg lei av "Jøde", så vi kvittet oss med det.»

- Jonas Lie om Jøder

«Jøde? Jeg har ikke sett noen jøde.»

- Stevie Wonder om Jøder

«Jeg synes de er nusselige.»

- Mel Gibson om Jøder

«En periode delte jeg hule med en blind jøde på rømmen fra en feilprodusert Padawan.»

- Ismannen om Jøder

«Det er takket være jødeutryddelsen at det er så mye skog i Polen idag.»

- Ole Brumm om jøder

«Det er kaldt her, sleng på en jøde!»

- Lars Monsen om Jøder

«Hva får du hvis du krysser en jøde og en sel? Gjødsel!»

- Morro_mannen om Jøder

«Jøder er noen spesielle kaker mamma lager »

- Kristoffer Robin om Jøder

Jøde er et fysisk fenomen som forekommer når den kosmiske månevinden er kraftigere enn normalt, og store utladninger slynger elektrisk ladete partikler mot Jorden.

Posteren til storfilmen "JEWS" fra 1948.

Historie

Opphav

Eksperter på feltet er i dag enige om at jøder stammer fra Kazplow-galaksen, 1 289 894 345 lysår vest for vår egen galakse. I 223 B.C. splittet en gammastråle astroiden Felixoco i to, og skapte med et planeten Öyjorden. Et lite kjent fakta er at Öyjorden i 2006 ble kåret til universets raskeste datamaskin siden den kunne regne 1 333 674 + 5i iterasjoner i sekundet. Dette virker kanskje lite når dagens raskeste planet kan gjøre 1 333 675 +5i iterasjoner i sekundet, men man må huske på at dette var veldig, veldig lenge siden.Jødene blir ofte typert med en enorme nese. Senere studier på hvorfor de har en slik enorm nese, har blitt konkludert i at luft er gratis.

Jødenes gjerrighet ser vi spor fra helt tilbake til Moses tid, hvor jødene vandret rundt i ørkenen i ca. 40 år. Men her viser forskning noe Bibelen ikke nevner, grunnen til at de vandret rundt var at det gikk rykter om at noen hadde mistet en 50 øring der.

Jazzperioden

Da Syd Barret overtok som hovedgitarist, begynte jødene å skrive sine egne låter. Syds talent som låtskriver åpenbarte seg tidlig: Selv om de aldri offisielt ble utgitt, nådde «My Humps» og «Jørgen Hattemaker» førsteplassen på Billboardlisten i USA.

Discoperioden

Etter at Barrett ble kastet i et blodig kupp i 2020 måtte de andre bandmedlemmene begynne å skrive sangene sine på egen hånd. I første omgang var det eks-visepresident og opphøgd potet Dick Cheney som overtok ansvaret, men Universet fant raskt ut at han bare var en blek kopi Syd Barrett. Cheneys kommersielle musikkstil skuffet særlig det tyske publikum stort, noe som ga opphav til krigen mellom Jorden og Mars (også kjent som Andre Verdenskrig).

Dødperioden

Da kometen Hale-Bopstein kolliderte med jødenes planet i 1945 ble Öyjorden slått ut av sin bane rundt den midterste stjernen i Orions Belte. Planeten ble naturligvis kraftig avkjølt, men jødenes medfødte overlevningsevne gjorde at de raskt utviklet en tykk pels over hele kroppen, og dermed kunne jødesamfunnet fortsette sin eksistens. Imidlertid har ingen sett jødeplaneten siden 2.februar 1989 da Öyjorden passerte Jorden for siste gang. Legenden vil ha det til at jødene fortsatt kretser rundt i verdensrommet på jakt etter nye beitemarker den dag i dag.

Jøder oppstår egentlig fra dinosaurene, som menneskeheten trodde var utryddet .. Men er de egentlig det ?

Fysiske kjennetegn

En jøde kan lett kjennes igjen, de har to lange krøller på hver side av det merkelige formede hodet som de bruker til å kommunisere med hverandre i all hemmelighet med. De har også merkbart store neser, og dette kommer av deres genetiske gjerrighet, en jøde er nemlig genetisk anlagt til å være gjerrig og grisk og puster derfor gjerne så mye luft som mulig siden luften er gratis. Jøder er som regel tynne og spinkle, og duger som regel ikke til noe annet en sleiphet og griskeri av forskjellige slag. De slurer også ganske mye.

"Terminator Jøden"

De fleste har hørt historier om terminator jøden ettersom de har fått så mye oppmerksomhet i media. Det har blitt rapportert en rekke påstander om jødiske skapninger med usannsynlig hurtighet og styrke i venstre hånd. Dette var regnet som tullball fra undergrundens freakersekt kjent som "Obamalol", men i 1998 kom de endelig med bevis, da i form av en lydløs video fra en 7-eleven. Filmen viste noe som lignet på en jødisk mann gå inn i kiosken uten noen annen hensikt enn å hakke den til pinneved (guttungen som stod i disken kunne også bekrefte at videoen ikke var forfalsket etter tre måneder i koma). Det var alt verden tengte å se, terminator jøden var for dem en ekte fiende. Siden episoden i 1998 har USA satt sammen en militær spesialgruppe som hele tiden jakter på de farlige skapningene samt sprer informasjon som kan hjelpe folk med å identifisere en terminator-jøde. Lederstillingen til spesialgruppen ble opprinnelig tilbudt til Mel Gibson, men han kunne ikke ta imot jobben fordi han var fargeblind, og den beste måten å identifisere en terminator jøde er jo å se etter en jøde med røde øyne. I 2007 ble det satt i gang et stort angrep mot skapningenes headquarters, og med kun 16 skadde og 27 døde kom amerikanerne seg ut langt bedre enn forventet. Alle jødene ble drept og presidenten holdt en tale den 11.08.07, der han erklærte at terminator-jøden var utslettet og at all fare var over. Medaljer ble utdelt og hele sullamitten var glemt før årsskiftet.

Jøder i sport

Jøder er som kjent meget gode i sport. De har et ENORMT stort oksygeninntak på grunn av den massive nesen. Før i tiden vant de alt innen sport, men etter OL i Berlin i 1936 ble de diskvalifisert for å ha for store neser. Hitler, som selv var jøde, mente at dette var feil og for å motbevise denne teorien samlet Hitler inn mange millioner jødeneser. Hitler fikk ikke gjennomslag og jødene ble nektet å være med i OL. Derfor lagde de JødeLekene som arrangeres vært 3 år i Jerusalem. Rekorden på 100 meter er på 7,73, men da lå det flere 100-lapper ved målstreken. En av de mest populære idrettene er orientering, men i stedet for poster som de skal finne, er det gravd ned poser med penger som jødene skal lukte seg til.

Kjente Jøder


Se Også

Spanish Inquisition.jpg Nobody expects the The Spanish Inquisition!