Intervju:Joker

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Oscarene er delt ut, og Heath Ledger er død (fred over hans minne!), og omsider har en av våre Ikkepedianere vendt tilbake fra en ekspedisjon til Gotham. Ekspedisjonen startet like etter at ”The Dark Knight” traff kinoene som en meteor traff jorden for 65 millioner år siden, og er avsluttet nå, flere måneder senere. Info er brakt tilbake, og artikkelen om Batman er oppdatert, og med fare for å ha mistet et medlem –

«ehehehahaha ...»

- Ikkepedianer

«Dere, vi bør nok kjøre henne til sykehuset, hun blir jo bare verre og verre.»

- En annen Ikkepedianer

«Greit, men legg ut intervjuet hun fikk først»

- En tredje Ikkepedianer

Hvor var vi? Jo, kan Ikkepedia nå skilte med et intervju fra Gothams underverden, nærmere bestemt med en av byens mest kjente kriminelle; Joker.TheJoker.jpg

Så, Joker … Du er Gothams mest kjente, og mest ettersøkte forbryter. Hvordan er det?

Det er, hahaha, hvordan skal jeg si det; Fantastisk! Veldig gøy! Byen er stor, mange mennesker å ta av, mange steder å rane og ødelegge og mange steder man kan forsvinne til når politiet kommer for nær. Dessuten … så er det jo her Batman er.

Hva slags forhold har du til Batman?

Hehehe, det kan jo forstås på flere måter, nei, Batman er morsom. Hver gang jeg prøver å ha det litt gøy, kommer han flaksende for å prøve å stoppe meg. Veldig artig. Det kan jo være litt irriterende til tider, jeg burde nok ha drept ham, men det er rett og slett for morsomt å la ham holde på. Han har nok dessverre ikke min sans for humor, og det er jo synd. Han klynger seg konstant til sånne merkelige regler og idealer. Aner ikke hvordan han orker det, men, det - hehehe - får være hans sak.

Er du kjent med nettstedet Ikkepedia?

Hehe, klart jeg er. Det kan være vanskelig å få internettforbindelse i Gothams underverden, men jeg sveiper alltid innom – hohoho – Ikkepedia når jeg får sjansen. Det er jo et av de store problemene i Arkham; vi får ikke brukt PC … med mindre du sniker deg opp på et av kontorene til sjefene her da … litt tricky låser på dørene, og når du først er der, er det mer fristende å åpne alle de elektroniske dørene til de andre cellene enn å sjekke e-posten.

Du er kanskje også kjent med Batman-filmen ”The Dark Knight” som gjorde det stort på kinoene verden over?

Sjelden jeg får gått på kino, er veldig –hihihi – travel, vet du. Men jo, det var jo så mange som snakket om den at jeg gikk og så den jeg også.

Og hva synes du?

Det var jo kjempegøy og se seg selv - hahaha - på skjermen, når det faktisk ikke eheher deg, men jeg synes faktisk den var veldig bra. Heath Ledger, gjorde en kjempefin jobb faktisk. Nesten så jeg angret på at jeg sendte ham den overraskelsespakken i januar, det er sjelden jeg angrer på noe.

Ehm, overraskelsespakke …?

Nei, bare en liten oppmerksomhet for at han spilte meg. Jeg har sendt hilsener til både Cesar Romero, Jack Nicholson og Mark Hamill, men det elendige postvesenet eier jo ikke hohohohumoristisk sans, og beslagla alt sammen. Så jeg sørget for å levere denne selv. Jeg er sikker på at han likte den.

OK … så, eh … har du noen nye planer du kan dele med Ikkepedianerne?

Heh, jeg vil helst ikke si noe før det skjer, det ødelegger jo hele OVERASKELSEN! Men … det ville jo være synd å miste så mange sprø ikkepedianere, så la meg bare si at dere bør unngå å drikke Coca Cola den nærmeste måneden.

Eh … javel?

Ja, det ville jo vært synd å kverke for mange av dere før - ehehehe - jeg har fått en artikkel her på Ikkepedia. For det vil jeg, IKKE SANT?

S- så klart! D- det vil bli gjort så fort som overhodet mulig!

Fint. Da har du – hihihi – fem minutter på deg til å komme deg ut, greit?

Etter dette fikk intervjuobjektet latterkrampe, og jeg fant det best å trekke meg tilbake … og løpe som en gal ut av strøket og til nærmeste flyplass, der jeg heldigvis fikk – mfhehehe – plass på neste fly hjem til Norge, og - khekeheheee – kom meg uskadet fra det hele.«Sjukebil'n kjem no!»

- Ikkepedianer som står ved vinduet

«Bare vi hållår ho fast te an kommår, så går de greit, ikkesant??»

- Ikkepedianer som prøver å roe ned en annen Ikkepedianer

«… bære dæ itte er smittsomt, så …»

- Ikkepedianer som blir stigende bekymret

«ah … ah … ahahaha … ahahAhAHahAHAHAHAAAAA!»

- Ikkepedianer som for øyeblikket er en fare for seg selv og andre

Vi venter nærmere rapporter fra sykehuset. Over og ut.[rediger]