Inkvisisjonen

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

«If you wanna be my lover, you gotta get with my friends.»

- Spice Girls om inkvisisjonen

Inkvisisjonen så dagens lys i tiden mellom Harald Hårfagre og George W. Bushs glansdager. Da den oppsto var det beigestring på grunn av muligheten til å brenne helt random personer på bålet uten grunn eller rettsak. Som nå for tiden var politikerne de første som alle ville brenne, men av en merkelig og tilsyntillatende uforklarlig grunn ble jødene stekt på noen og tusen grader i et par minutter. Mange skylder i ettertid på Jesus, på grunn av hans arbeid mot alt levende på jorden.

Triggeren[rediger]

Etter at pave Claus Benedict Arnold Tolstoj XII sendte ut en tulle-email som tok opp anti-semittisme, gikk Rikard Spurvehjerte agurk med hver eneste underbetalte polakk han hadde i hæren sin. Et populært sitat fra hans personlige korstog mot hver eneste jødelandsby er: "Jeg tenkte over min saken i 7 dager og 7 netter... så bestilte jeg litt chinese food og åpnet lykkekaken." Den sittende franske keiseren Femi Lapieouaoiux hev seg på denne bølgen av usaklige korstog med sitt korstog mot ubarberte legger. Han skal ha omtalt dem som jungler i elendig forkledning.

Personer innvolvert[rediger]

Inkvisitør er den karen som alltid spør hovedpersonen i en film om fyr, og begynner å bable om noe som får en innflytelse på resten av filmen siden alle filmer trenger en alkis som sier hva alle skal gjøre, mene og tenke.

Et slangord for inkvistør har overlevd helt opp til våre dager, nemlig torpedo. Hva er en torpedo spør du? En torpedo er mannen som dukker når du har mottatt din tredje purring fra mafiaen på grunn av at dine fem konger ikke holdt opp mot seks ess. Kjetter kan etter ordboken oversettes som: vantro hund, infidel, judas, den fete dame og søta bror.En heks er en aggressiv morsperson med dype relasjonsskader og schizcofrene tendenser.

Filmer[rediger]

Man husker med glede filmer om inkvisisjonen som:

  • Four popes and an Inquistition
  • Inquisition actually
  • Inquisition vs Holocaust
  • Lord of the Inquisition: Brotherhood of the Witches
  • Spice Girls The Movie
  • Superman: The Inquisition Version


Sitater[rediger]

Sammen med disse fulgte mange kjente og kjære sitater:

«Is it still burning? I haven't noticed»

-

«Stuck to a pole, everyone can hear you scream.... and they like it!»

-

«YOU! SHALL! NOT! COMMIT HERESY THAT STRIDES AGAINST THE CATHOLIC BELIEVES!»

-

«Look in the sky! it's a bird! it's a plane! no, just another witch...»

-