Ingen bryr seg............

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Statskassen er tom. Ingen bryr seg.»

- Stasministeren om luksusturene på statens regning

Tom for Botox. Ingen bryr seg.

Uttrykket "ingen bryr seg" ble skapt da Rade Prica slo seg på tur i skogen han skreik og hoiet da kom det et troll ut av skogen og sa "stille, ingen bryr seg". Etter denne rystende opplevelsen dro han seg tilbake til parkeringsplassen etter fingrene og satte han seg i sin Rieju. Da ble han angrepet av en gjeng Grytulver. Skrekkslagen satt han i bilen og så på mens de stanget og ødela bilen. Han skrek det han kunne. Da kom det en Skorpion ut av nesen hans og sa "stille, ingen bryr seg".

Bilen startet og hjem han dro. Oppe i sengen fant han kona som lå med Stephen Hawking. Først ble han stille, og så ropte han sint, "Hva gjør du med tissefanten din i konen min?!". Ut av skapet hoppet Ariana Grande og sa "stille, ingen bryr seg. Er det vår tur snart?" "Ja, vi kan" så begynte han oh Ariana Grande å pule heftig. Etter litt heftig tid med Ariana Grande gikk han ned i loftet og sa "mammaen deres ligger med et rockeband" til barna i stuen. De kastet The Hunger Games på han og sa "stille , ingen bryr seg. Det er ikke første gang, far".

Han gikk ut i garasjen og satte på sin V8 og litt valgkamppropaganda for å sovne fort. Plutselig var han oppe med Adolf Hitler og banket på døren. Ut fra skyene hørte han Gud si "stille, ingen bryr seg. Sett deg ned på en sky til jeg får tid". Der sitter han den dag i dag.