Kandidatsider

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Meny

VENNLIGST LES FØLGENDE FØR DU FORTSETTER: Denne sider er for å foreslå artikler som Utmerkede artikler. For å foreslå en artikkel eller delta i diskusjonene, er det veldig uviktig at du har lest og forstått denne siden. Hvis du ikke greier å lese artikkelen anbefaler Ikkepedia at du tar en synsundersøkelse hos Specsavers. Du får trossalt 2 briller for prisen av en hos dem, noe som kan komme til nytte hvis du ikke er i stand til å lese det som står med liten skrift. Og selvsagt skal både artikkel og forfatter som nomineres tilfredstille rettningslinjene.

En nominasjon burde ha en begrunnelse, helst utfyllende. Nominator burde også avklare med artikkelforfatter angående nominasjon. Det er også lov å nominere en artikkel en selv har skrevet. I prosessen skal man også stemme for eller i mot status som utmerket artikkel. Kun skribenter som har lest gjennom artikkelen, kan stemme. Man kan også gi en kommentar om utbedringer som må gjøres for å få artikkelen god nok for status som utmerket artikkel. En artikkel kan ikke få statusen før alle innvendinger er fikset.

Ikkepedia oppfordrer sine skribenter til å være saklig og diskutere på en behersket måte. Ja vi er Ikkepedia, et humorleksikon, men det gir ikke noen lov til å snakke nedlatende til andre av den grunn. La heller dine innvendinger være positive slik at forfatter kan motiveres til forbedre en artikkel slik at den passerer nominasjon.

Det er ikke krav til antall stemmer som skal til for at artikkelen skal få statusen, men minst en etablert surrebukk, burde ha lest gjennom artikkelen og vurdert den. Det er ikke krav om at artikkelen skal være 110% perfekt før nominasjon, men den burde være i slik stand at den kan gå gjennom nominasjon uten for store utbedringer. Alle innvendinger må være fikset før artikkelen kan få status som Utmerket artikkel.

Hvordan nominere[rediger]

Denne seksjonen er dessverre ikke skrevet ennå, men det er likevel bare å nominer i vei. Framgangsmåte er lik den for nominering av brukere til «Månedens Noob» og «Månedens Ikkepedianer»

Nominasjoner[rediger]