Ikkepedia:Ting å gjøre

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Har du lyst å bidra til en av Norges største kilder til misinformasjon, men kommer ikke på noe å skrive om? Frykt ikke, unge padawan, lista over ting du kan gjøre er lang.

  1. Etterspurte sider er en god plass å begynne. Dette er emner som andre brukere har linket til, men som ennå ikke er skrevet. Hvis du klarer å se logikken i det.
  2. Neste stopp, korte sider! Som tittelen antyder, er dette sider som er meget korte, og derfor har stort forbedringspotensiale, og kanskje er du den rette mannen/damen/intetkjønnet til å gjøre en av disse sidene til en klassiker?
  3. Ukategoriserte sider. Jøss. her er det mye å gjøre. Å legge en artikkel i en kategori vil ofte føre til flere visninger. For å legge en artikkel til en kategori, skriver du: [[Kategori:*Kategorinavn*]].
  4. Artikler som må forbedres er artikler som ofte er gode artikler i utgangspunktet, men som trenger et bilde eller to, grammatikksjekk, avsnitt for lettere lesing eller lignende.
  5. Artikler som bør flyttes til Ikktionary. Av og til snubler noen over en artikkel som er altfor kort for ikkepedia, men likevel er morsom. Det er dette vi har ikktionary til.
  6. Artikler som bør skrives om. Noen artikler er rett og slett ikke morsomme, og bør skrives om for å få en høyere standard på humoren. Er du morsom nok?
  7. Spesial:Foreldreløse sider. Vil du skrive en artikkel, men vet ikke hva du skal skrive om? Få ideer på denne siden! Dette er artikler som ikke blir lenket til andre steder på Ikkepedia. Lenk til dem i dine artikler, så forsvinner de! IT'S MAGIC!
  8. Ikkepedia:Hagearbeid. Det er alltid noe å gjøre i Ikkepedias imaginære hage, hvor vi samler oss og gjør en liten dugnad for samfunnet.
  9. Ikkepedia:Utenriksdepartementet. Har du gode språkkunnskaper? Engasjer deg i utenriksdepartementet og oversett gode norske artikler til andre språk eller oversett gode artikler fra andre språk til norsk!
  10. Ikkepedia:Ikkeprosjekt. Delta eller opprett ditt eget ikkeprosjekt med formål om å forbedre artikler innenfor et bestemt emne!