Hva er Ikkepedia?

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Denne artikkelen inngår i Ikkepedias reglement. Hvis du ønsker å bidra til Ikkepedia må du følge disse reglene, men hvis du allikevel ikke ønsker å følge dem, er du fri til å nekte. Det er frivillig tvang. Legg deg i fosterstilling for å foreslå endringer i reglene.


Nybegynnerens guide til Ikkepedia
Oversikt
Forord

Hva er Ikkepedia?
Er dere seriøse?

Skrivetips
Hvordan være morsom og ikke dum

Cybermobbing
Ting som blir slettet uten advarsel
Verdiløse sider
Hvordan bli blokkert fra Ikkepedia
Hvordan opprette artikler


  • Ikkepedia er et leksikon fullt av misinformasjon og rene løgner.
Vi er ikke Wikipedia, men det bør allerede være innlysende. Fakta bør ikke forekomme, det er komedie vi går for. Merk også at det tvert motsatte av sannheten sjeldent er morsomt. Morsomt > løgner. Husk at vi er en parodi: vi har en egen versjon av sannheten, men igjen, vi vil ikke ha fakta.
  • Oppgaven til Ikkepedia er å levere misinformasjon på den minst tilgivelige og sarkastiske måten som humoristisk er mulig.
Humoristisk er nøkkelordet her. Selv om sarkasme er oppfordret, skal humoren stå i fokus. Vi slenger ikke rundt oss med ren propaganda, humorløs vrøvl, meninger eller drittslenging (blant cybermobbing).
  • Prøv å være morsom og ikke bare dum.
Dum er ikke det samme som morsom. Neste side illustrerer dette poenget.

Helt grunnleggende handler Ikkepedia om parodi. Parodi handler om å få folk til å le. Dette kan enkelt gjøres ved å ha den neste siden i bakhodet når du skriver tekstete dingser om ting.

Neste side...