Ikkepedias Hageklubb

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Velkommen til Ikkepedias Hageklubb. Klubben for de Ikkepedianerne som ønsker å forbedre drittartikler i fellesskap. Dersom det er noe du ønsker å si om våre bedrifter, kan du ytre dine meninger her.

Ikkepedias Hageklubb i full sving i England et sted.

Medlemmer av Hageklubben:[rediger]

- Yngve om hagearbeid


Brukerboks[rediger]

Alle som er medlem av Hageklubben, kan lime inn brukerboksen {{HK medlem}} på sin brukerside. Brukerboksen ser slik ut:

Spadee.jpg Denne brukeren er stolt medlem av Ikkepedias Hageklubb.


Hager som vår forening har vært i[rediger]

 • Utmerket artikkelEngland - denne hagen var overgrodd av mose og løvetann, men Hageforeningen gjorde en god innsats og fikk til og med plantet noen rosebusker der!
 • Middelalderen - denne hagen hadde store sølepytter, men grunnet sommerferien gikk Hageforeningen bare og sullet. Likevel ble da hagen litt penere.
 • Gestapo - egentlig augusts hagearbeid, men da Ikkepedianerenes oppmerksomhet i stedet rettet seg mot MS Word, ble denne hagen prioritert. Likevel greide hageklubbmedlem Paddekaka å plante noen stemorsblomster i et pent hakekorsmønster i denne hagen.
 • MS Word - dette var den nye hagen som ble pyntet i august. Hovedsakelig var det Jaf som spadde all jorden om, og han lagde også en fontene i hagen. En flott og moderne hage dukket opp da Jaf hadde sagt seg ferdig.
 • Oslo - Oslo var selvfølgelig full av møkk. (Riktignok bare den østre delen av hagen.) Hageforeningen ble nødt til å leie inn en egen søppelbil for å få bort alt skrotet, men til slutt ble hagen en perle i den Ikkepedianske samlingen, og det sjeldne dyrelivet dukket til og med opp.
 • Vitamin - Hagearbeiderne Mizar og Obowatt stilte villig opp i oransje bukser og med hver sin trillbår og en spade over armen. Sammen greide de å forbedre denne hagen så den ser nogelunde skikkelig ut.
 • Egypt - I denne hagen fikk vi virkelig bruk for spadene våre! Hagen var dekket av sand, men etter hvert som vi fjernet sanden, avdekket vi merkelig skrift som etter hvert ble til vår artikkel. Og jaggu oppdaget vi ikke en Sfinks også!
 • John F. Kennedy - Paddekaka tok med seg en spade, Obowatt tok med seg en Carcano-rifle. Ingen andre gadd gjøre noe. Men vi gjorde i alle fall verden litt bedre! Dessverre døde han ikke helt ble den ikke helt ferdig.
 • Joseph Haydn - Denne gangen var det musikkelskerne Obowatt og Paddekaka som gjorde alt arbeidet. De møtte villig opp med hver sin mp3-spiller proppet med paukesymfonier og klaversonater, men ga opp da batteriet på mp3-spilleren gikk tomt. Likevel ble hagen mye bedre enn det den var før!
 • Kiwi (fugl) - Denne måneden prøvde vi oss på en ny type hage og endte derfor opp med fugleburet i den zoologiske hagen. Til alt hell dukket også en ny person i oransje kjeledress opp, med hakke og spade - Elsehåærr. Hun gjorde et fantastisk arbeid og denne hagen ser nå mye bedre ut enn den gjorde for en måned siden.
 • Bolivia - Det var Bolivia som var denne månedens hage, men dessverre trodde mange av oss at det bare var en aprilsspøk. Derfor kom vi ikke helt i havn med denne, men fabelaktige Elsehåærr fikk da forbedret den drastisk! Vi håper den kan bli enda bedre i framtiden, gjerne uten hjelp fra Hageforeningen.
 • Disneyland Paris - Det var crack og harsh overalt, så da bestemte vi oss å hjelpe(hvis å gjøre det være er å hjelpe)

Mai 2010[rediger]

Ja, jeg vil bare komme med et forlslag til Mai. Det forlslaget lyder som følger Nordlys dette er en veldig litten å rottet hage. Den trenger vrikelig å få ny blomster og bli kvitt ugresse. Kanjse til å med et litte jorber- og pottetland. --Adsen 25. apr 2010 kl. 13:32 (UTC)

Det kunne vel alltids funke, men det har ikke skjedd alt for mye med denne månedens hage, så kanskje vi bør gjøre oss ferdig med den først? Skal vi ta en måned til på den? Selv har jeg ikke tid til å skrive noe særlig i disse heldagsprøvetider. -Slettefantomet Paddekaka 25. apr 2010 kl. 14:27 (UTC)
Ikke jeg heller. La oss sete den hangen til Juni isted så kan vi forsette vidre på denne i næste måne også. Dafor vi muligensk bedre tid. Det blir bra når tentamen er ferdig for nå og frem til det er ferdig er det så mange prøver og så mye som må gå igjennom i sitte litten og alt det der. Vel, vel. Vi får det nok til skal du se. --Adsen 25. apr 2010 kl. 15:56 (UTC)
Jeg er litt imot det der! Sleng opp flere forslag til ny hage, den er blitt ganske så mye bedre enn det den var og grunnet aske fra Island ble vi ikke ferdige, sånn er det bare! Jeg følte ikk jeg hadde noe å bidra med, så derfor venter jeg i spenning på neste mulighet for å dra fram spaden og støvlene mine. Ikke la meg vente til Juni! Tror en liten opprydning på siden her også snart er nødvendig...?--Obowatt 25. apr 2010 kl. 16:04 (UTC)
For å si det sånn jeg skal lett å noter opp noen trår til kl 8 så skal vi gå igjenom de forslagen jeg kommer opp med høres det greit ut? Adsen | 0%fakkta | 25. apr 2010 kl. 16:11 (UTC)
Jeg forstår ikke helt hva du mener, men det er enda ei stund til vi skal bestemme hage for mai. Poenget mitt var bare at jef synes vi burde ha en hage å fikle med!Jeg har lyst til å foreslå: Piercing, Boblebad og Nordlys var et meget godt forslag --Obowatt 25. apr 2010 kl. 16:28 (UTC)

Jeg avbryter meg slev med jakkten på dårlige artilkler jeg kommer til å fyle denne dråden med forslag viss jeg fotsetter til 8. Dette er et mareritt. VG, NRKSuper, Fugler, 1. verdenskrig, Nordkapp, ICA, Piercing, Boblebad og Nordlys. Velg å vrak folkens og viss det er forlitte kan jeg finne mange fler fort! «Adsen 0%fakkta 25. apr 2010 kl. 16:32 (UTC)»

Det er ganske mange flere måneder igjen til ikkepedia blir fult! Så vi tar det på vanlig diktatorisk demokratisk vis!!og det er nesten ei uke igjen av april... PLENTI av tid--Obowatt 25. apr 2010 kl. 17:00 (UTC)
Her har vi nokk til en tid fremover + at det vil omme fler artikler å flere dårlige vil dukke opp så jeg vilkomme med de gammle + 1 til flere andre forslag så vi skal ikke bli tomme for oppgaver skal jeg si dere Adsen 0%fakkta 25. apr 2010 kl. 17:10 (UTC)

Ok, da har vi

Og da ønsker vi lykke til, sett igang å stem!Uansett burde språkintereserte slenge seg en tur innom samisk, den er superkrise og trenger nok mer en en hageklubb for å reddes, vi snakker halve NATO--Obowatt 26. apr 2010 kl. 11:27 (UTC)

Da stemmer jeg for ICA, den Amerikanske etterretningsorganisasjonen....--Elsehåærr 26. apr 2010 kl. 13:23 (UTC)
Min lille stemme gård til den rotete plene som vi må rydde opp i. Det er som følger VG. Den trenger virkelig å få klippet rosebusken og muligensk en støre hage. Vi må bare få bort alle tornekratene så kan man legge ny plen der med noen finne blomster. Adsen 0%fakkta 26. apr 2010 kl. 15:43 (UTC)
Jeg stemmer gjerne på ICA også. Men Adsen: Rettskriving er lurt når du er med i denne klubben. -Slettefantomet Paddekaka 26. apr 2010 kl. 19:10 (UTC)
Apropos rettskriving, ICA er vel dyslektikernes etteretningstjeneste.--Elsehåærr 26. apr 2010 kl. 20:57 (UTC)
ICA kan bli meget bra som dugnadsarbeid, særlig siden du nå just dro inn en flott dobbeltbetydning!--Obowatt 27. apr 2010 kl. 06:19 (UTC)
Kanskje det bør opprettes to sider, en for International Cancer Assosiation og en for Dyslektikernes etterretningstjeneste? Noen har til og med hevdet at det er en matvarebutikk med det navnet i Norge? En matvarebutikk med etterretningstjeneste, det må jo være noe EeightWatchers er innblandet i? Blir man overvåket når man kjøper potetgull og Cola? Har helsemyndighetene fullstendig oversikt over inntatte kalorier? Dette er skummelt...Folkeopplysning er her på sin plass...--Elsehåærr 27. apr 2010 kl. 07:27 (UTC)

Vel da har jeg satt strek. Og så leker jeg litt Padda og egenhendig skjærer gjennom og sier at Månedens hage for Mai 2010 er ICA (eller CIA som Else trodde det sto). --Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 3. mai 2010 kl. 11:41 (UTC)

Det er bra at det er flere enn meg som liker å leke meg! Og den streken var fabelaktig! -Slettefantomet Paddekaka 3. mai 2010 kl. 12:43 (UTC)

Bli med?[rediger]

Akkurat kommet tilbake fra kondomeriet med nyinnkjøpt hekksaks (grøss) og gummihansker.

Har erfaring med revesaks og torturkammer for trimming av gressplen, min gjør nå nesten 200 i medvind.

Bidrar gjerne på dugnad.-- Usignert innlegg fra Elsehåærr (diskusjonbidrag) 9. mar 2010 kl. 16:26 (UTC)

jada. Selvfølgelig. Alle er velkomne i klubben. Har ført deg opp som medlem nå. Og en ting til, du står fritt til å putte brukerboksen {{HK medlem}} på din brukerside!--Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 9. mar 2010 kl. 14:40 (UTC)
Strukturert og lagt til litt. Begynner kanskje å bli OK? Eller er det høyere krav til hagearbeidet? --Elsehåærr 12. mar 2010 kl. 12:40 (UTC)
Det eneste "kravet" til Hagearbeidet er at de som gidder å gjøre noe, gjør noe fram til månedens slutt. Dersom du føler at artikkelen er ferdig, kan du se deg ferdig med denne månedens hagearbeid og glede deg til neste :-) Hvis det er noen andre som synes den ikke er helt ferdig, får de jobbe litt selv. -Slettefantomet Paddekaka 12. mar 2010 kl. 13:49 (UTC)

Ja jeg er nå en slags ikkepedia gernig så kan jeg være med eller må jeg fylle ut et søknadsplen? --- Usignert innlegg fra Adsen (diskusjonbidrag) 17. april 2010 kl. 17:53 (UTC)

Neida, plenen trenger du ikke fylle ut før du er medlem her! Det er faktisk bare til å skrive navnet sitt der oppe med de andre navnene, så er du med! -Slettefantomet Paddekaka 18. apr 2010 kl. 14:02 (UTC)


Slapt[rediger]

Det ser ut som dette prosjektet dabbet litt av, også fra min side. Skal vi si at vi tar en sommerferie denne måneden, og heller komme tilbake for fullt i juli? -Slettefantomet Paddekaka 4. jun 2010 kl. 10:06 (UTC) Denne klubben er veldig bra for miljøet.