Ikkenytt:Ninjasauer oppdaget på Dovrefjell!

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 25. september 2023 nøyaktig klokka 13:17

09 august 2008 

En svart og en hvit ninjasau. Det er den svarte typen, som nå er på Dovrefjell.

Moskusbestanden på Dovrefjell har i det siste gått kraftig ned, og alle reporterne som har blitt sendt ut har dessverre ikke vendt tilbake. Et medlem av Ikkepedia (som foretrekker å være anonym av sikkerhetshensyn) har som første overlevende vendt tilbake fra Dovrefjell med følgende sensasjonelle nyhet: Det er ninjasauer der!

Advarsel

Alle som ønsker å se ninjasauene på Dovrefjell, bør umiddelbart slå det fra seg. Det er livsfarlig. Hvis du er sprø nok til å prøve, må du huske å ta med deg enten en ostehøvel eller en fluesmekker, og synge en av følgende sanger ”Macarena”, ”The Ketchup song” eller ”Oops, I did it again” hvis sauene blir for nærgående.


Ninjasauene er svarte, den vanligste typen ninjasau. Norge har hittil ikke hatt noen kjent bestand, til tross for at det finnes ninjasauer over store deler av kloden. Da Ikkepedianeren kom til Dovrefjell, foregikk det en seremoni der alle ninjasauene knelte for en eldre sau som satt på en trone iført en kappe av menneske-skinn. Dette er med stor sannsynlighet første gang et menneske har vært vitne til de svarte ninjasauenes topphemmelige toppmøte og sluppet levende fra det. Til tross for stor vanskeligheter med språket lyktes det ikkepedianeren å finne ut at ninjasauene planlegger en terroraksjon under OL i Beijing, som i går åpnet. Hva motivet er, er usikkert, men situasjonen er høyst prekær.

Den norske regjeringen har nå tatt kontakt med den japanske politiavdelingen for ninjasaudrap, da de har stor erfaring med denne type saker. Flere naturforskere som ville av glede har dratt opp til Dovrefjell, har dessverre ikke gitt lyd fra seg. Regjeringen ber befolkningen i nærheten av Dovrefjell om å holde seg i ro, og ikke provosere sauene.Kilder[rediger]

Tilbake til Ikkenytts forside