Hypotenus

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Hypotenus er lillebroren til Venus og Anus. I motsetning til sine brødre, som satset på lange karierer innenfor astrologi og avføringsforskning, ble Hypotenus den beste matematikeren siden MacGyver.

Historie[rediger]

Som yngst i en søskenflokk på tre ble Hypotenus stilt utenfor i de fleste sammenhenger. Dette, i tillegg til at han ble mobbet på skolen for sitt ytterst spesielle navn, førte til at han fikk sosiale problemer og bestemte seg for å ta selvmord. Øyeblikket før han skulle henge seg, kom han på at den lengste siden i en trekant fortjente et navn. Han bestemte seg for å utsette selvmordet, og gikk istedet i gang med å studere geometriens verden. Det førte riktignok til at han ble enda mer sosialt utstøtt enn han var i utgangspunktet, men i følge ham selv var det verdt det da matematikere over hele verden begynte å kalle den lengste siden i trekanter opp etter ham. Hypotenus døde lykkelig i en alder av 29 år, etter å ha blitt forgiftet. Det blir antatt at Albert Einstein stod bak, siden Hypotenus var en soleklar trussem mot hans image som verdens beste matematiker.

Fakta[rediger]

  • MacGyver er Hypotenus' far. Selv om han ikke innrømmer det selv.
  • Hypotenus hadde en lang affære i rettsvesenet etter å ha forsøkt å presse en trekantformet jernstang inn i anusen til en dødelig superkanin. Han slapp unna med en advarsel, men kaninens familie var etter ham resten av livet.
  • Bestemor Duck sies å være Hypotenus' mor, men dette blir benektet på det sterkeste av Donald Duck. Grunnen til at han er så avvisende ovenfor teorien, er sannsynligvis at noe slikt ville bety at Hypotenus ville vært hans grandonkel.
  • Hypotenus fikk aldri naturlig tilvekst av ansiktshår, men det ryktes at han barberte av seg kjønnshårene og limte dem i ansiktet for å få det intelektuelle utseendet han så inderlid ønsket seg.
  • Hypotenus skal ha vært involvert i et trekantdrama mellom Adolf Hitler og Eva Braun. Dette skal etter sigende være basert på et forsøk på å utforske hvorvidt det eksisterer noen form for hypotenus i et trekantforhold. Han konkluderte med at parten med lengst penis skulle ha denne tittelen. I hans tilfelle ble dette Eva Braun.
  • Lars Sponheim har alltid beundret Hypotenus, og betalte til og med for en barnehageplass for ham på Barnehagen på Hamre når han var liten (du frabedes sterkt fra å gå innpå artikkelen).
  • Hypotenus opplevde aldri et anfall.
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!