Hypernevrokustiske diafragmakontravibrasjoner

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Denne karen, Herr Hikke, er eit offer som har stått fram i media om sin diagnose, Hypernevrokustiske diafragmakontravibrasjoner.

Hypernevrokustiske diafragmakontravibrasjoner (eller hypernevrotiske defragmakontavibrasjoner) er et annet ord for hikke. Hypernevrokustiske diafragmakontravibrasjoner oppstår dersom du puster inn for fort. Vil du unngå hypernevrokustiske diafragmakontravibrasjoner, kan du enten drikke vann, ta en tur ut i skogen og få litt frisk luft eller skrive en 15 siders artikkel om musehaler.

Oppdagelse av hypernevrokustiske diafragmakontravibrasjoner[rediger]

Sir Lucas Hicsalot var den første som oppdaget hikkefenomenet og fikk det bokført i Den Store Boken om Sykdom og andre historier av Roald Dahl. Boken fikk god kritikk, men grunnet lite opplag ble det bare solgt to eksemplar.

Hypernevrokustiske diafragmakontravibrasjoners utslettelse[rediger]

Ved NTNU (Nordens Taktisk Nyorganiserte Undulater) ble det i 1468 oppdaget en meget sjelden type bakterier, Baccus Rare XXI. Bakteriens opphav er ukjent, men mange tror den kom fra "Mongo"lenes herjing, da de erobret Skandinavia i 1658. Denne bakterien er kjøttetende, og virker på den måten at den lammer hikkemusklene, og deretter spiser dem. I senere tid har disse bakteriene også blitt mye brukt i kosmetikk, for å avhikke anstrengte kjempe anstrengte ansiktsmuskler (rynker). På folkemunne blir den ofte kalt Botox.