Hybeldinosaur

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Hybeldinosaur[rediger]

Vi har vel alle sett og opplevd hybelkaniner. De fjernes som kjent enkelt ved en omgang med Jiff moppen. Men hva skjer dersom vi IKKE vasker vekk kaninene?

JO - hybelkaninen UTVIKLER seg. de utvikler seg til såkalte HYBELDINOSAURER. Hybeldinosaurene hater ost så med ost kan du skremme dem bort

Hybeldinosauren er 32 ganger større enn en vanlig hybelkanin og er på størrelse med en liten hest.

En undersøkelse viser at stadig flere nordmenn får hybeldinosaurer i stue og på loft. Ingen vet med sikkerhet nøyaktig hvor de kommer fra, men farlige -det er de.

Det er blitt dokumentert flere ganger de siste årene. Om hybeldinosaurer som har spist hunder, katter og små barn samt gnaget hull i vegger og vannrør. Vi legger ut gift, feller og fallgruver, men ingenting ser ut til å hjelpe. Uskyldige, redde hybeldinosaurofre må dermed sitte pal i sofaen å se de massive støvdottene sakte men sikkert fordøye og forderve huset deres til det uigjenkjennelige. Forskere jobber på spreng for å finne ut hvordan hybeldinosaurer kan fjernes for godt, men har ennå en lang vei igjen å gå. Dinosaurene formerer seg i en så stor fart, at det rett å slett bare er å gi opp med en gang. Eneste måten å komme unna hybeldinosaurer på, er rett og slett å flytte med en gang, å skyve problemet under den styggeste gulvmatta du har. Hvis du vinner kampen med å få hybeldinosaurene under matta må du springe fort som faen ut før de kommer seg løs.

Ett lite spedbarn er iferd med å bli spist levende av en halvvoksen hybeldinosaur.

Hybeldinosaurens taktikk er utspekkulert, og selv ikke verdensgeniet David Toska er i stand til å finne ut nøyaktig hvor hybeldinosauren slår til neste gang. Men det hele starter med hybelkaninene som hoper seg opp straks det har gått en uke siden stuegulvet ble vasket sist. Å beste måten å kvitte seg med dinosaurene (i den grad der er mulig), er å ta dem ved rota. Ta dem! FOREBYGG dem.

Vask bort hybelkaninene før de rekker å utvikle seg til hybeldinosaurer. Intill videre er dette beste løsning.

En 4 meter høy hybeldinosaur reiser seg på 2 for å angripe fotografen. (forøvrig fotografens siste bilde).


FAKTA[rediger]

  • Hybeldinosaurer ble først observert på en hybel i Tøyengata i Oslo i 2001. Pakistaneren trodde det var en dinosaur, og kalte fenomenet "Hybeldinosaur".
  • Hybeldinosaurer får kull 1 gang i måneden på 12-43 babyhybeldinosaurer hver gang.
  • Hybeldinosaurens massive tanngard kan gnage hull på selv det sterkeste porselen. (IKKE LA DEM KOMME INN PÅ BADET!!!)
  • Ingen vet hvordan hybeldinosauren kan fjernes for godt.
  • Hybeldinosauren er en følge av global oppvarming og lite gulvvask.
  • Hybeldinosauren biter! ikke plukk dem opp med hendene! Bruk langkost!
  • Dersom du ofte hører tunge slepende skritt i vegger og på loft, samt hører tvilsom brøling har du trolig hybeldinosaurer i hus.
  • Dersom du skal selge ett hus som følge av hybeldinosaurer, må du IKKE si noe til kjøperen. La dem finne ut om dinosaurene selv. Slik du måtte.
  • Hybeldinosaurer spiser alt som passer i munnen. Sjekk derfor nøye under sengen til minstemann før du legger deg for kvelden.
  • Hybeldinosaurer skiller via spyttet ut stoffet "pterhophyllum scalararius", ett stoff som framkaller ADHD og brystkreft. Pass på!