Hvordan:Lage et land

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Questionmark.gif Hvordan? 
Denne artikkelen er en del av Ikkepedias Hvordan?-serie. Se flere Hvordan-er?


Det kan være litt vanskelig å lage et nytt land siden det ikke er noen plasser hvor det ikke er noen land fra før, men etter denne leksjonen blir det mye mye mye mye enklere.

Opprette et land[rediger]

Det enkleste er å erobre et bittelite forsvarsløst land, for eksempel Norge. Men det er ganske risikabelt fordi du kan få store problemer med FN og andre organisasjoner, derfor bør du bestikke presidenten og Mr. Bean før du gjennomfører det.

Det finnes flere måter å erobre et forsvarsløst land på:

  1. True med å sprenge et annet land med en atombombe.
  2. Kjøp en tanks (du finner dem på de fleste matbutikker).
  3. Late som at du har et supervåpen, selv om du egentlig ikke har det men du later som likevel så alle andre tror det.
  4. Bestikke presidenten i Langtvekkistan og papegøyen fra Amerika

Hvis du vil unngå å komme i trøbbel med FN og sånn, bør du gjøre en av de to følgende tingene: Du kan erklære at hagen din er et eget land og at du er livstidsdiktator der. Eller så kan du bygge et romskip og erobre mars (månen er allerede erobret), men pass deg for marsmennene (selv om de ikke finnes).

Styre landet[rediger]

Revolusjon, opprør, statskupp og invasjon fra USA er noen av de verste tingene som kan hende i et land. Revolusjon er når hunden din begynner å bite deg fordi den ikke får nok mat. Det er helt forferdelig, det er verre en at hele landet ditt står i brann. Den eneste måten å stoppe revolusjonen på er å gi hunden din mere mat samtidig som at du gir folket mere penger slik at ikke de hermer etter hunden din. Men dersom revolusjonen har kommet for langt og hunden din har bitt av deg benet må du på sjukehus og få stivkrampesprøyte, samtidig som at en gjeng med mordere som kaller seg soldater fikser hunden.

Opprør er nesten det samme som en revolusjon bare at da er det katten din som gjør opprør.

Statskupp er helt helt helt forferdelig det er verre en 1000 revolusjoner og en invasjon fra månen (bare at det ikke er noen på månen så du slipper den invasjonen fra månen). Når det er statskupp bør du hohohopppe... (ops hakk i plata).

I tilleg til at kenguruene begynner å fly, gjør statskuppet sånn at alle sol... nei, morderne dine begynner å bruke deg som blink under militærøvelsene sine (da er det bra at de er så dårlige til å sikte) som av en eller annen grunn har blitt stadig mer realistiske siden statskuppet begynte. Forrige gang brant de til og med ned palasset ditt (jaja dersom de må gjøre det for å være topptrent får de vel bare gjøre det da). Istedenfor å hoppe i havet kan du bruke supervåpenet som du ikke har, men som alle andre tror du har.

Dersom du blir invadert bør du bestikke presidenten med en muggen brødskive, hvis ikke det fungerer bruker du det supervåpenet du ikke har, hvis heller ikke det fungerer får du sol... jeg mener morderne til å slåss mot dem, fungerer ikke det kaster du råtne egg på dem (det fungerer alltid).

Vil du vite noe mer så spør MacGyver og Julenissen.