Hvordan:Gå i ufrivillig spagat

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Ufrivillig spagat observeres av en flokk levende forskere.

«At det går an å gjøre SÅ vondt!»

- Ludvig i Flåklypa om ufrivillig spagat

Ufrivillig spagat har vært til både glede og irritasjon siden mennesket reiste seg og gikk på to bein. Som underholdning på fine fester og på bussen har den ufrivillige spagaten blitt godt mottatt av et lattermildt publikum. At offeret for spagaten fikk skrotum i klem gjorde ofte at resultatet ble en orgie av snørr og latter.

Utenom den grusomme smerten er ufrivillig spagat kjent for å forårsake falsett, fotsopp, skriking til datamaskiner som en tysker, diaré, homofobi, og i sjeldne tilfeller, graviditet.

Historie[rediger]

Michelin-mannen driter seg ut om 3..2..1..

Den ufrivillige spagaten har fulgt mennesket gjennom krig og fred, og både ilden og hjulet ble oppfunnet mens oppfinneren var i en transeaktig ufrivillig spagat. Inderne oppdaget den ufrivillige spagaten tidlig, og har brukt en frivillig versjon av spagaten som en spirituell øvelse i form av yoga i tusenvis av år.

Da mennesket begynte å samle seg og organisere samfunn sammen, var ufrivillig spagat et tabu, og å gå i ufrivillig spagat ble ofte straffet strengt. Offeret for spagaten ble som regel erklært lovløs og jaget inn i nærmeste skog for så å bli spist av ville fjellgeiter.

I gamle dager ble ufrivillig spagat ofte forårsaket av ysting, sylting av agurk, høysnue eller ondskapsfulle spøker. Den ufrivillige spagaten ble i 1950 erklært som en psykisk lidelse, og ofrene fikk erstatning hos den norske stat for tort og svie.

I dag blir ufrivillig spagat sett på som et uttrykk for egne følelser, og mange fakirer anbefaler spagaten som en øvelse for nybegynnere.

Hvorfor gå i ufrivillig spagat?[rediger]

Questionmark.gif Hvordan? 
Denne artikkelen er en del av Ikkepedias Hvordan?-serie. Se flere Hvordan-er?

For et tåpelig spørsmal, din anatomisk ukorrekte ereksjon. Hvis du hadde tenkt deg om før du stilte spørsmålet, ville du ha funnet svaret selv. Hvis du ikke er Kjell Magne Bodevik, da er du tilgitt.

For det første, får du høyere sosial status på grunn av underholdningsverdien. En person som gjør morsommere ting er selvsagt gøyere å være sammen med enn en sofagris.

For det andre, kan du få sympati for ulykken. Du kan bruke ufrivillig spagat som en unnskyldning for hvorfor du ikke klarer å jobbe, og derfor går på trygd på tross av at helsen din er akkurat like god som alle andres. Unnskyldningene "utbrent" og "vondt i neglene" er utgått for lengst, så her kan du stille med et stort forsprang.

Hva du trenger[rediger]

En korrekt utført ufrivillig spagat skal se slik ut.

For å gå i ufrivillig spagat trenger du mange ting du kan skli på. Ting som lekebiler, såpe, stålis og spedbarn er ideelt. Disse strør du rundt i huset på tilfeldige plasser, helst på en plass der det er stor kjangs for at du tråkker på dem.

Hvis ingen ser spagaten, teller det ikke. Skaff deg derfor et publikum ved å invitere venner eller tilfeldige ukjente og bomser og rumenere hjem til deg.

Deretter må du glemme hvor du la tingene. Det er flere måter å gjøre dette på, men disse metodene er de mest effektive:

  • Dunk hodet hardt mot veggen gjentatte ganger. Det er nok når du mister bevisstheten.
  • Drikk enorme mengder alkohol.
  • Ikke gå hjem på to måneder.
  • Hold deg våken i 13 år

Hvis du har gjort alt rett, bør den ufrivillige spagaten komme av seg selv. Lykke til, og husk at ufrivillig spagat er en god unnskyldning til å sykemelde seg i en uke.