Hvordan:Drite en kaktus

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Questionmark.gif Hvordan? 
Denne artikkelen er en del av Ikkepedias Hvordan?-serie. Se flere Hvordan-er?

Å drite kaktus er en opplevelse alle burde oppleve. Denne hendelsen er ganske sjelden og forekommer ytterst sjelden. For å være i stand til å drite kaktus bør man først trene opp anus til å motstå de spisse nålene på en kaktus. Slik trening foregår helst i barskog, og dersom mulig, i høyden, såkalt høydetrening.

Hvordan trene?[rediger]

Man bør begynne i det små eksempel. Dersom man blir overivrig, kan man fort pådra seg skader. Man begynner altså med små bartrær, og etter hvert bevege seg over på tyngre saker som misteltein, stikkebusker og annet som finnes i nærheten og kan være passende. selve prosedyren på hvordan dette gjøres er relativt uklar, men det er bare å prøve seg fram. Som snacks kan man spise kraftfôr.

Prosedyre for å provosere kaktusavføring:[rediger]

Spis store mengder kaktus, og nøytraliserende væske slik at syren i magen ikke fortærer kaktusen. Dette bevarar friskheten i kaktusen og gir en bedre opplevelse når men kommer til det at man skal drite. det er stort sett uvesentlig hvilken kaktus man spiser, siden kaktus-essensen er det som gir nytelse, og nålene er bare en bonus.

Når man kommer til tiden da man skal drite kaktus bør man holde seg så lenge som mulig. Da får man størst nytelse. Det hele er egentlig verdt å dokumentere, slik at dersom man får en blackout grunnet for stor nytelse,kan man se tilbake på hendelsen. Om man vil opprettholde egenskapen å drite kaktuser, og ha den samme nytelse og kanskje til og med få større nytelse, bør man trene jevnlig.

Det fins ingen bivirkninger ved denne sporten.


Sjekk også: Hvordan: Drite en brunost