Hvordan:Bli torturist

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Når du har lest denne guiden og blitt torturist, er du i stand til å lage et torturmiddel på linje med dette.

Er dette humor i dagens samfunn? Torturist (må ikkje forvekslast med turist) er ein som lever av å påføra folk smerte mot deiran vilje. Det er ikkje alle som er kvalifiserte til å verta torturist, men så er det ikkje så mange som vil det heller. Torturistfaget er eit yrke som i likehet med læraryrket er litt sånn...ja...du veit...hysj, hysj. Så om du vil verta torturist kan du risikera å mista nokre av kompisane dine. Her kjem ei lita veiledning for å hjelpa deg i torturfaget.

Kva går yrket ut på?[rediger]

Ja, det lurer du sikkert på. Torturistyrket går ut på å torturera folk for moro skuld eller for å få informasjon ut av dei. Det er mange ulike linjer å gå på. Sjå lengre ned på sida for oversikt. Det er mange ulike formar for torturistar. Anten er ein heilt galen og berre MÅ torturera noken, eller så er ein frisk, men torturerar folk for å få info, eller for å tjena til livets opphold. Det er ikkje mange torturistar igjen i verda (dei fleste bur i Midtausten), og dei som er veljer å holda seg skjult i frykt for å verta tatt og straffa. Dei som gøymer seg har sannsynlegvis ikkje tatt ein skikkeleg utdanning. Om ein tek utdanning innanfor torturistfag, så kan ein ikkje verta tatt av politiet.

Torturmakar[rediger]

Ein fyr som ikkje er interessert i å torturera, men allikavel vil jobba innanfor bransjen kan utdanna seg som torturmakar. Då må ein fyrst gå bygg- og anleggsteknikk og deretter torturmakarfag. Då går ein tilsaman 3 år på skule der ein lærer å laga diverse torturredskaper. Det kan vera alt frå Non-Stop-pakkar med berre ein non-stop i, til ein fjernkontroll som berre virker når ein løftar armen ein halv meter opp mot taket.

Korleis kan eg verta torturist?[rediger]

Om du vil verta torturist, så treng du strengt tatt ikkje ha fullført barne- eller ungdomsskulen, med mindre du vil torturera under militæret. Du må fyrst gå på drapsfag i eitt år på Vg1. Deretter går du på torturfag på Vg2. Der må du også gå i eitt år. Til slutt er det fira alternativ igjen du kan velja mellom. Skildringar av desse alternativa står under. Det er mange andre liknande yrke utanom tortur. Det er drapsfag, mafiafag, snikmordarfag, utpressarfag, doplangarfag og assassinfag, og for å si det sånn så er det nokså vansklig å være en torturistnfor du må tåle å høre på 1 direction og ole ivars.

Questionmark.gif Hvordan? 
Denne artikkelen er en del av Ikkepedias Hvordan?-serie. Se flere Hvordan-er?

Kva fire typar finns det?[rediger]

Militært[rediger]

Om du veljar militærtorturist, så er det hæren og det militære som bestemmer over deg. Då kan du verta sendt til Irak eller Afganistan for å pressa litt info ut av folk. Det er dessverre ikkje mange som veljar militærtorturist-linja, berre 5-10 mennesker i året, så eg anbefalar å jobba i militæret sidan det er mangel på sånne. Lønna der er den høgaste av dei 4 du kan velja mellom. Eg må nevna at det er her det er vanskelegast å komma innpå militærtorturist-linja. Karakteren frå ungdomsskulen må vera heile 5 i snitt.

Amatørtorturist[rediger]

Ein amatørtorturist er ein torturist som veljer seg ut tilfeldige folk og torturerar dei. Dei syns det er kjekt. Dette er ein av dei enkalste linjene å komma innpå. Ein amatørtorturist er ikkje så rik, men kan av og til få litt peng for å tortura på bestilling. Det er helst profftorturistane som gjer det, men alle kan.

Advarsel

Torturbransjen er en bransje med mye konkurranse om jobbene. I tillegg kan enkelte handlinger innen yrket være på kanten med loven.

Fritorturist[rediger]

Ein fritorturist har fått løyve og spesialtillatelse av politi og Kripos til å torturera. Desse kan, om dei vil, få seg jobb hos politiet og torturera der. Ein fritorturist kan torturera folk kor han vil, når han vil. Ingen, utanom mafiaen og andre ondingar, kan stoppa dei.

Profftorturist[rediger]

Ein profftorturist er den høgaste graden av torturistar. Ein profftorturist kan starta eigen bedrift og torturera folk på bestilling. Desse torturistane er ein av dei rikaste av alle torturistar. Folk betalar i dyre dommar for å få fiendar torturert. Mange betalar også for å få seg sjølv torturert, for å visa at dei kan motstå smerten. Bildet under er kleint fra en annen verden.

Her er ein oversikt over kva fag du kan gå for å verta torturist eller lignande.

Aldri drap[rediger]

Ein torturist kan aldri komma på å drepa nokon. Dei vil at offeret skal hugsa smerten og leva med det resten av livet. Uheldigvis for torturistane så er det mange som tek sjølmord etter å ha vorte torturert, mens nokre vert drepne ved eit uhell under torturen. Om ein føler for å drepa så er ikkje torturlinja den rette for deg. Då bør ein heller gå på mafia-, assassin-, draps-, eller snikmordarfaget. Mafiafaget passar best for deg som likar å organisera og har god oversikt.

Ferdig utdanna[rediger]

Når du har fullført ein av desse linjene er du ferdig utdanna og mottar ein fag- eller sveinebrev som beviser at du er kvalifisert til å torturera. Då kan du ta deg jobb i torturfirma eller starta eigen bedrift. Du må ha godkjenning frå Torturdepartemanget for å starta for deg sjøl. Helvete A/S har som regel alltid en stilling ledig.

Konklusjon[rediger]

Sånn. No veit du nok om torturistyrket til å ta eit klokt valg. Lykke til!
ADVARSEL: Ikkepedia tar intet ansvar for eventuelle følger dette yrket medfører.