Hvordan:Bli en Mikke Mus-ballong

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Julius "Mikke" Caesar leder hæren sin i krig.
Questionmark.gif Hvordan? 
Denne artikkelen er en del av Ikkepedias Hvordan?-serie. Se flere Hvordan-er?

Å bli en Mikke Mus-ballong er alle herskesyke menneskers drøm. Mikke Mus-ballonger har styrt samfunnet i kulissene helt siden det første samfunnet oppsto, og det er påvist tilknytninger til frimurerne og kristendommen. På en rekke malerier som samfunnet aldri før har fått se, er kjente historiske personer malt uten den mennesklige masken, og fremkommer tydelig som en Mikke Mus-ballong, blant annet var både Marco Polo, Julius Cæsar og Adolf Hitler Mikke Mus-ballonger alle sammen. Å bli en Mikke Mus-ballong blir av mange sett på som fysisk umulig, men Ikkepedia har fått eksklusiv tilgang på et hemmelig dokument som avslører hemmeligheten.

Historie[rediger]

Året er 4 milliarder år før kristus. Jorden er i ferd med å kjøles ned etter den voldsomme skapelsen, og den eneste lyden som kan høres, er den dype buldringen fra tusenvis av vulkaner. Vår unge hjemplanet er tilsynelatende livløs.

Men bare tilsynelatende. I huler under den glødende overflaten samles de mektige Mikke Mus-ballongene, den første livsformen tellus har født, til møte. De har siden jordas skapelse utviklet seg til en intelligent og ekstremt hardfør livsform.

Møtet som holdes vil senere bli kjent som det første frimurermøtet i universets historie. I følge eldgamle skrifter ble skapelsen av dinosaurer planlagt på dette møtet. Senere ble Mikke Mus-ballongene enige om å utrydde dinosaurene, og skape mennesket. Mikke Mus-ballongene ble enige om å holde streng kontroll på sitt skaperverk, og har gjennom hele menneskets historie markert seg som historiske personer.

Konverteringen[rediger]

Følg instruksjonene nøye.

Å bli medlem av denne mektige rasen har til nå blitt sett på som umulig, selv med avansert genmanipulerings-teknologi. Men med det eksklusive dokumentet som Ikkepedia ikke har fått tak i, trenger du ikke doktorgrad i genetikk, fremgangsmåten er meget enkel.

Se på bildet til høyre for illustrasjoner.

  1. Kjøp en liten dildo, og plassér tuppen i munnen. Hold et godt tak rundt skaftet.
  2. Blås så hardt du kan til dildoen blir mye større. Du bør nå begynne å føle deg litt svimmel og utilpass, men slapp av, dette er bare konverteringen som begynner å virke.
  3. Du er nå en ekte Mikke Mus-ballong! Gå nå, få deg en presidentstilling eller noe.

Husk at når du blir en mektig Mikke Mus-ballong, må du være grei å skane oss på Ikkepedia for din grusomme vrede. Gå nå, unge padawan. Makt og berømmelse venter deg.