Hjelp:Hjelp/5 søyler

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Denne artikkelen inngår i Ikkepedias reglement. Hvis du ønsker å bidra til Ikkepedia må du følge disse reglene, men hvis du allikevel ikke ønsker å følge dem, er du fri til å nekte. Det er frivillig tvang. Legg deg i fosterstilling for å foreslå endringer i reglene.Alle ikkepedia's offisielle kjæledyr og deres dårlige avgjørelser baserer seg på 5 søyler som kan beskrives slik:


BluePillar.png
Ikkepedia er en anti-leksikonside som behandler emner fra generelle encyklopedier, spesialiserte encyklopedier, leksika og almanakker og snur dem kort sagt på hodet. Ikkepedia er ikke en samling manuskripter fra din favoritt tv-serie, avis, gratis hosting- eller hjemmesideserver, personlig dagbok og bildealbum, personbeskrivelser eller eksperimentering med anarki og demokrati.


GreenPillar.png
Ikkepedia har en satirisk synsvinkel: Skriv fra et satirisk, vittig standpunkt.


YellowPillar.png
Ikkepedia er innholdsløst: Ikkepedia er innholdsløst, lisensiert under Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 lisensen, og kan fritt distribueres og linkes. Merk at artiklene eies av prosjektet, og ikke av enkeltpersoner, og kan redigeres nådeløst og redistribueres slik prosjektet har lyst til.


OrangePillar.png
Ikkepedia følger ingen etikette: Ikke respekter andre ikkepedianere, selv de som ikke er fullstendig tilbakestående. Unngå personlige angrep, men generalisering og lignende oppfordres så lenge du irriterer noen.


RedPillar.png
Ignorer alle regler inkludert fra de fem prinsippene som belyses her. Det inkluderer denne regelen. Ble du svimmel nå?