Hinkel Pinkel

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Hinkel Pinkel - etter barne-TV

Hinkel Pinkel (1984–) er en kjent smugler, kvinnebedårer og seilbåtentusiast fra Drømmehagen. Hinkel pinkel er opprinnelig spansk, og studerte tyrefekting med Ole Bull. Etter en skade tidlig i karrieren slo han inn på en kriminell løpebane i ValenCIA. Han ble dømt til 3 års fengsel for ulovlig klapring med kastanjetter, men rømte etter kort tid til Drømmehagen.

Senere ble han bestevenn med alle bamsene og dukkene i drømmehagen å levde lykkelig i alle sine dager.

Smugling[rediger]

Hinkel Pinkels oppgave i Drømmehagen er å smugle inn forsyninger av diverse narkotiske stoffer. I hver episode forlater han drømmehagen, alene i en liten seilbåt. Sansynligvis på vei til Mexico, men dette er ikke bekreftet. Når han kommer tilbake tar han en rask runde blandt drømmehagens innbyggere.


Hopsi Daisi[rediger]

Det mistenkes at Hinkel Pinkel har et forhold til Hopsi Daisi. Dette er ikke direkte vist på barne-TV, men ved enkelte anledninger har likevel sannheten kommet frem. Også Hopsy Daisys bakgrunn fra gatemiljøet i Kingston gir grunn til mistanke om et viss utsvevende livsførsel. Hinkel Pinkel forsyner i alle fall Hopsy Daisy med preparater, og Hopsi Daisi kaster seg over Hinkel Pinkel Ved enhver anledning.


Båten[rediger]

Seilbåten Hinkel Pinkel benytter er ikke registrert, fører ikke flagg og seiler kun i mørke uten lanterner. Dette tyder på at han bevisst forsøker å unngå tollere, kystvakt og politi. Han dekker som regel over båtens innhold med et rødt teppe. Det røde teppe har han forøvrig bestandig med. Det er et minne fra hans dager som tyrefekter.


Tegn på misbruk[rediger]